• Központ

    +36 70 500 3178


    +36 1 294 6142

 

 

AERIAL

A 25 éves tapasztalattal rendelkező hamburgi cég, Európa egyik vezető szereplője a  párátlanítók és szárítók piacán. A dán Dantherm Group életében egy újabb mérföldkövet jelentett az AERIAL felvásárlása, de továbbra is elkötelezettek a németországi gyártás iránt és független márkaként vannak jelen a piacon, egymás erősségeire építve. Kifinomult technológiával, innovatív ötleteikkel, kreatív megközelítéssel – mind belsőleg és külsőleg – vannak jelen az épület- és vízkár-helyreállítás, vízgazdálkodás, hűtés és légkondícionálás szektorában. Céljuk a maximális ügyfél-elégedettség és a kivételes többletérték biztosítása, minőségi, német gyártási színvonallal, mely teljes egészében cégen belül megy végbe, az első vázlattól egészen a végtermékig, szigorú ellenőrzés alatt. Az AERIAL adszorpciós párátlanítói, beltéri lég- és mosókonyhai szárítói, légtisztító- és légcserélő berendezései, nem csak a folyamatos teszteléseken, hanem a piacon is sok éven át bizonyították értéküket, akárcsak az Eurokomax minőségi elvárásai terén.

Agro-Wikt

Az Agro-Wikt lengyelországi székhelyű cég, 1975-ös alapítása óta a közép- és kelet-európai piac meghatározó szereplője. Kezdetben főképp mezőgazdasági gépek alkották profiljukat, majd 1998-ban kezdték el a betonkeverő gépek gyártását is - ezek sikere azóta is töretlen. Évente mintegy 15 ezer keverőt gyártanak hatféle, 130 - 320 literes dobmérettel, egy- vagy háromfázisú elektromos motorokkal. A betonkeverők két különböző kivitelben készülnek, az erősebb vázú BWA és a könnyített BWJ.

Az Agro-Wikt opcznoi üzemében dolgozó, sok évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a gépek alkatrészeinek gyártását és a betonkeverők összeszerelését is. A cég legfontosabb célja a legjobb minőségű termékek előállítása és az ügyfelek teljes körű elégedettsége - igyekezek nem csak az előírásoknak és követelményeknek, hanem a konkrét vevői kívánalmaknak is megfelelni. Termékeik jelentős része kerül külföldi piacokra. A masszív gépek hasznos segítőtársai a napi munkáknak, a hajtóműves, kézi billentésű, bármely pozícióban megállítható keverődob közkedvelt, keresett megoldás.

Alba

Az Alba első, kis spanyolországi gyárát Bilbaóban hozták létre 1957-ben. Differenciálás és innováció - ezek fémjelezték a céget már alapításától kezdve, és ezek jellemzik most is, amikor már több mint 60 éves tapasztalattal a hátuk mögött a világ 52 országában is jelen vannak eszközeik.
Termékeikkel folyamatosan igyekszenek megfelelni a legújabb kihívásoknak és a vevők elvárásainak - ezekben két, szintén Spanyolországban található design- és szoftverfejlesztési központjukra is támaszkodhatnak. Az évek alatt egyre bővült termékpalettájuk, így ma már építőipari gépek széles választékát kínálják. Magyarországon főleg a betonvas-megmunkáló gépek és kéziszerszámok és egy terep-raklapemelő ismertek.

Battipav

Az olasz céget 1970-es évekbeli alapításakor, kizárólag görgős csempevágó-gépek gyártójaként azonosították. 1980-ban költözött jelenlegi székhelyére Cotignolába, és próbáltak a vágógépek világában helytállni, többek közt a vizes csempevágóik fejlesztésével. Nagyjából 20 év elteltével, már a Battipav lett a termékekhez tartozó merülőszivattyúk szektorának vezetője. Későbbiekben a vállalat alaptevékenysége a térkövet, csempét és márványt vágó gépek gyártására, kutatására és fejlesztésére fókuszált. Sikerük immáron 30 éve töretlen a vágógépek terén, köszönhetően a teljes egészében olasz tervezésű és gyártmányú termékeiknek, melyekkel 90 országban vannak jelen. Filozófiájuk azon a szilárd és fontos meggyőződésen alapszik, hogy kizárólag a legjobb minőségű termékekért lehet teljes felelősséget vállalni, melyet a sorozatos szigorú minőségi ellenőrzésekkel érnek el. Közkedvelt kézi csempevágóik hosszú idő elteltével is precíz vágást biztosítanak.
 

Beton Trowel (BT)

A belga székhelyű cég kiváló minőségű, ám elérhető árú termékeiről ismert. Elsősorban a hagyományos betonmegmunkáló eszközöket: lehúzó és simítólapokat, illetve gépeket: rotoros és ikerrotos betonsimítókat találunk a palettájukon, de az olyan különleges termékek is elérhetőek az EUROKOMAX kínálatában, mint például a szórókocsi és a felületérdesítő hengerek. A praktikus kialakítású, erős és strapabíró gépeik és eszközeik a piac legkedveltebb, széles körben  alkalmazott darabjaivá váltak az évek során.

CALOREX

A dán Dantherm Group 2016-ban bővítette tagjainak számát, a több mint 40 éves múltra visszatekintő brit Calorex márkával, amely vezető névként ismert, főként az uszodai hőszivattyúk piacán. A továbbra is londoni székhelyű cég, független márkaként, több mint 40 ország számára nyújt innovatív, minőségi termékválasztékot, mind kereskedelmi és ipari piacokon. Hatékonyságának és tartósságának kulcsa, a tervezési fázistól a gyártásig tartó körültekintő odafigyelés, köszönhetően a kibővült mérnöki és termékmenedzseri csoportnak, akik összehangolják a kellemes külső megjelenést a modern belső specifikációval. A Dantherm Group szakmai támogatásával, széles kínálatot biztosítanak, többek közt medence hőszivattyúkkal, uszodai párátlanítókkal, keresekedelmi- és ipari hőszivattyúkkal, párátlanítókkal, hordozható klímaberendezésekkel.

Dantherm (Master Climate Solutions)

A MASTER Climate Solutions a Dantherm Group által bejegyzett márkanév. A dániai központú gyártó vezető helyet foglal el a hordozható légmelegítő készülékek piacán, emellett igen jelentős szereplő a párátlanítók és ventilátorok területén is. A Master termékek több évtizede piacvezető szerepet töltenek be a profi felhasználóknak szánt, hordozható hőlégfúvók között. Az első hőlégfúvók 1954-ben készültek el az amerikai Ohio államban található Dayton-i gyárban. Ezek szerkezetileg még természetesen különböztek a jelenlegi modellektől, de már az első gázolajos hőlégfúvó is ötvözte a magas minőségi elvárásokat a legújabb technikai vívmányokkal. Ez a két alapvető vezérelv határozta meg a cég fejlődését a következő évtizedekben is. A 80-as évekre a MASTER hőlégfúvók piacvezetővé váltak az Egyesült Államokban. Az egyre növekvő cég a 2000-es évekre DESA néven Európában is megjelent már itt előállított termékeivel. 2011-ben változtaták meg az eredeti nevet Master Climate Solutionsra, hangsúlyozva egyre növekvő jelenlétüket a párátlanítók és ventilátorok piacán is. A jelenleg forgalmazott hőlégfúvók jelentős része Olaszországban készül.

DECA

A DECA a hegesztőberendezések egyik vezető márkája, több mint 40 éve van jelen a piacon - termékeik népszerűsége pedig ezalatt egyre növekedett. Az orrszarvú-logós cég minden felhasználó igényeit igyekszik kielégíteni: termékeik nagyon kedveltek a profi hegesztők között, de a gépeket alkalmanként, ipari munkákra használók és az otthoni felhasználók is találnak a palettán a feladatukhoz alkalmas hegesztőgépet. A gépek ár-érték aránya nagyon jó, a készülékek magas műszaki színvonalat képviselnek. Ha hegesztésről van szó, aligha talál megbízhatóbb és hasznosabb eszközöket, mint a DECA termékeit.

Meg kell említeni még a DECA által gyártott és egyre növekvő számban forgalmazott akkumulátortöltőket és töltő-indító berendezéseket is, melyeket a hegesztőgépekhez hasonló magas minőségben, elérhető árakon kínálunk.

A gépek és az alkatrészek is a DECA saját olaszországi (San Marino) gyárában, a gyártási folyamat teljes, állandó ellenőrzése mellett készülnek, ez a garancia a kiváló minőségre.

Dr. Schulze

A cég története 1981-ig nyúlik vissza, amikor a későbbi névadó és alapító  dr. Reine Schulze közzétette a Hannoveri Egyetemen készített disszertációját. A gyakorlati eredményekkel alátámasztott tudományos cikk a kemény anyagok megmunkálásáról szólt - az ezen a területen szerzett tudásával alapított meg cégét Dr. Schulze 1986-ban. Rugalmasságának, szakértelmének és az ügyfél-igények ismeretének köszönhetően a vállalkozás gyorsan növekedett és hamar modern, több németországi gyártóüzemmel rendelkező nemzetközi céggé vált, amely gyémántszerszámaival és modern gépeivel az építőipar több területét is ellátja. Kiváló minőségű saját termékeit 1994 óta gyártja, ezek segítségével mindenféle anyag vágására és felületmegmunkálására található megoldás a Dr. Schulze termékpalettáján. Magyarországon a betoncsiszoláshoz használt gépek, szegmensek és a gyémánt vágótárcsák széles körben ismertek.

Durher

A Durher-t 1963-ban alapították családi vállalkozásként. Azóta már az alapító család harmadik  generációja dolgozik azon, hogy a legkiválóbb építőipari gépek készüljenek a márkanév alatt. A széles építőipari termékpalettából hazánkban a betonvashajlító és a betonvasvágó gépeik ismertek és kedveltek. Sikerüket jelzi, hogy 1992-ben egy nemzetközi elismeréssel jutalmazták kifogástalan minőségű termékeiket. Gyártmányaik felét hazájukban, Spanyolországban, felét pedig a nemzetközi piacon értékesítik.

Enar

A márka gyártóját, a spanyol Enarco-t 1964-ben alapították. A név a spanyol Energía del Aire Comprimodo kifejezésből származik, melynek jelentése: a Sűritett Levegő Energiája. Ez, valamint a pneumatikus motor lapátjait ábrázoló logója jól összefoglalja, mi is volt kezdetekben a cég fő profilja: a kiváló pneumatikus szerszámok. Az Enarco mára legelterjedtebb termékeit, az elektromos betonvibrátorokat és a motoros betonlehúzókat 1978 óta gyártják. 2009 óta Zaragoza-i gyárukban készítik népszerű gépeiket és eszközeiket, melyek kiterjedt értékesítői hálózatuk révén mind az öt kontinensre eljutnak. Az igen elterjedt és ismert AVMU és DINGO vibrátor motorok többféle tengelyhosszal és fejmérettel minden betontömörítési feladatra megoldást nyújtanak. A strapabíró és közkedvelt QZ betonlehúzó lapok és a HURACAN betonlehúzó gerendák tökéletes eszközök a betonfelületek simításához.

Orit

Ha térkőmegmunkálás, akkor Orit! A cég 1997 óta gyárt gépeket és szerszámokat kiváló holland minőségben. Előde, a Breda-i Otten Gépgyár negyed évszázados hagyománnyal rendelkezett a térkőroppantók készítésében. A cég székhelye a hollandiai Tilburgban található, de a Benelux államokat, Csehországot és Németországot is hazai piacnak  tekintik, termékeik pedig az egész Európai Unióban népszerűek. A térkőroppantók mellett a térkövezés során használatos más eszközök: térkőkiemelő, szegélykőfogó, térkő hézagoló, feszítővas és kalapácsok is találhatók a kínálatunkban. A cég által kifejlesztett, bármely kisgéppel vagy targoncával is használható, akár 600 kg terhet elbíró praktikus emelők is igen kedveltek. Szintén nagyon megkönnyíti a térköves munkákat az ORIT térkőszállító kocsi, amely egyedi megoldásának és masszív, horganyzott kivitelének köszönhetően hosszú ideig, gond nélkül, hatékonyan végzi el több ember fáradtságos munkáját.

Samac

A cég a legmegbízhatóbb holland minőséget képviseli a tömörítőgépek gyártói között. A verhetetlen minőségű, eredeti Honda motorokkal szerelt lapvibrátoraival és döngölőivel máris nevet szerzett magának az egész világon. Termékei nem csak praktikus kialakításúak, de strapabíróak és rendkívül megbízhatóak is.

Makita

A világ elsőszámú elektromos kéziszerszámokat gyártó cége 1915-ben egy kis műhelyből indult. Itt, a japán Nagoya-ban alakult meg a Makita Electric Works, amelynek fő profilja világítási eszközök, motorok és trafók értékesítése és javítása volt. Az elektromos kéziszerszámokat 1959-ben kezdték gyártani, 10 évvel később pedig előálltak az első újratölthető akkus gépükkel: ez volt a 6500D típusú fúrógép. A következtő évtizedekben sorra alakultak kirendeltségei Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Olaszországban, Németországban, Új-Zélandon, Mexikóban és Szingapúrban is. Magyarországra 1996-ban érkezett meg a vállalat. Mára a világ több mint 100 országában vannak jelen, évi több mint 10 millió kéziszerszámot értékesítenek, modellválasztékuk pedig 1000 típus fölött van. Hosszú élettartamú, minőségi gépeik és tartozékaik a Föld legeldugottabb pontjain is fellelhetőek - a japán hozzáértéssel készült eszközeikkel öröm alkotni és értéket teremteni. A Makita nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a biztonságra, de ezek mellett az energiafelhasználás csökkentése és a gépek ergonómiai kialakításának folyamatos javítása is a fejlesztések nagyon fontos szempontjai.

Hitachi

Az 1948-ban alapított Hitachi-t tevékenységi körében a világ legjobbjai között tartják számon. A Hitachi Koki termékportfóliójában megtalálhatóak akkus és elektromos szerszámgépek, valamint benzinmotoros, elektromos és akkus kerti gépek is. Több száz modellt kínálnak fúró-csavarozókból, ütve csavarozókból, láncfűrészekből és fűnyírókból, így mindenki megtalálhatja a munkájának és igényeinek legmegfelelőbb darabot. A cég az innovációk terén is élen jár, a gyártási folyamatokat 3D-s nyomtatók és intelligens, automatizált robotgépek is segítik. A Hitachi talán legismerebb, világszintű újítása a szénkefementes motorok beépítése volt a szerszámgépekbe, amelyek így még hatékonyabbá, energiatakarékosabbá és tartósabbá váltak. A márka magyarországi leányvállalata 1999-ben jött létre - innen a régió kilenc országába exportálnak gépeket.