• Központ

    +36 70 500 3178


    +36 1 294 6142

Benzines fűnyíró

  • 1
Fűnyíró MG42P

20-MG42P

Fűnyíró MG42P (42 cm munkaszélesség)Tökéletes pázsit órákig tartó fűnyírás nélkül Klasszikus tolható, benzinmotoros fűnyíró. Kisebb, kb. 1000 m²-es területekhez ajánlott. A levágott fű gyűjtése vagy kidobása is lehetséges.A Media Line fűnyírókkal kevesebb erőbefektetéssel is kiváló eredményt érhet el, egyenetlen és meredekebb lejtőket tartalmazó terület esetén is. A funkcióknak és ergonomikus kialakításoknak köszönhetően, mindegy milyen kihívással néz szembe, kiváló módon, első osztályú eredménnyel fogja megoldani őket. Stabilan és állandó hatékonysággal dolgozhat. Kimondottan közép-európai körülményekre (sűrű, gyakran nedves fű) lett fejlesztve.Az egyik lépés a tökéletes pázsit felé a tökéletes fűhosszúság. Könnyen és gyorsan beállíthatja a kívánt vágási magasságot (7 fokozat). A késház alakja kiváló légáramlást eredményez. A speciálisan megedzett kés optimális vágási eredményt nyújt. A vágóasztal és a kés kialakítása sima és hatékony fűnyírást biztosít, miközben a fűgyűjtőt teljesen megtelíti. A széles kidobóalagút pedig alapos fűgyűjtést tesz lehetővé.Minden egyes fűnyírónk kiváló ergonómiával rendelkezik. A rezgéscsillapított fogantyúk kényelmessé teszik a használatot. A kompakt kialakítás kényelmes kezelhetőséget és remek manőverezést biztosít akár egyenletlen terepen is. Az első és hátsó kerekek megfelelő átmérője miatt könnyű tolni a gépet (elöl: Ø18 cm; hátul: Ø20 cm).A robosztus, szilárd acélváz, ellenálló bevonat és a gondosan kidolgozott részletek növelik a tartósságot és könnyű karbantartást biztosítanak.Könnyű az indítása és alacsony a fogyasztása.Helytakarékos mérete praktikus a szállításnál és tárolásnál.
Cikkszám 20-MG42P
Szállítási súly (kg)
Hamarosan érkezik
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
Fűnyíró MG46S

20-MG46S

Fűnyíró MG46S (46 cm munkaszélesség)Tökéletes pázsit órákig tartó fűnyírás nélkül Önjáró, benzinmotoros fűnyíró. Közepes, kb. 1500 m²-es területekhez ajánlott. Több funkció: választani lehet a levágott fű gyűjtése, hátsó vagy oldalsó kidobása és mulcsozása között.A Media Line fűnyírókkal kevesebb erőbefektetéssel is kiváló eredményt érhet el, egyenetlen, fás és meredekebb lejtőket tartalmazó terület esetén is. A funkcióknak és ergonomikus kialakításoknak köszönhetően, mindegy milyen kihívással néz szembe, kiváló módon, első osztályú eredménnyel fogja megoldani őket. Stabilan és állandó hatékonysággal dolgozhat. Kimondottan közép-európai körülményekre (sűrű, gyakran nedves fű) lett fejlesztve.Az egyik lépés a tökéletes pázsit felé a tökéletes fűhosszúság. Könnyen és gyorsan beállíthatja a kívánt vágási magasságot (7 fokozat). A késház alakja kiváló légáramlást eredményez. A speciálisan megedzett, éles kés pontos és szép vágási felületet nyújt. A vágóasztal és a kés kialakítása sima és hatékony fűnyírást biztosít, miközben az aerodinamikus fűgyűjtőt teljesen megtelíti. A széles kidobóalagút pedig alapos fűgyűjtést tesz lehetővé.Minden egyes fűnyírónk kiváló ergonómiával rendelkezik. A rezgéscsillapított fogantyúk kényelmessé teszik a használatot. A kompakt kialakítás kényelmes kezelhetőséget és remek manőverezést biztosít akár egyenletlen terepen is. Az első és hátsó kerekek megfelelő átmérője (elöl: Ø18 cm; hátul: Ø26 cm) és golyóscsapágyazása miatt, a kerekek simán futnak és könnyű tolni a gépet.A robosztus, szilárd acélváz, ellenálló bevonat és a gondosan kidolgozott részletek növelik a tartósságot és könnyű karbantartást biztosítanak.Könnyű az indítása és alacsony a fogyasztása.Helytakarékos mérete praktikus a szállításnál és tárolásnál. Tudta?A mulcsozás egy hasznos fűnyírási alternatíva. Időt takarít meg számunkra, mivel nem kell fűgyűjtőkosarat vagy zsákot üríteni. A lenyírt fűszálak többszörös aprításon mennek keresztül, majd a finom darálék visszahullik a gyepre, amit nedvességgel és tápanyagokkal lát el, továbbá védelmet biztosít a fűszálak számára az erős napsugárzással szemben, így a gyep üde és zöld marad.A kések profilja és a ház különleges kialakítása a vágótérben olyan légáramlatot kelt, mely a kaszálékot újra és újra visszatereli a kés forgási területére mindaddig, amíg az finom darabokban vissza nem hullik a gyepre.
Cikkszám 20-MG46S
Szállítási súly (kg)
Hamarosan érkezik
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
Fűnyíró MG51S

20-MG51S

Fűnyíró MG51S (51 cm munkaszélesség)Tökéletes pázsit órákig tartó fűnyírás nélkül Önjáró, benzinmotoros fűnyíró. Nagy, kb. 2000 m²-es területekhez ajánlott.Több funkció: választani lehet a levágott fű gyűjtése, hátsó vagy oldalsó kidobása és mulcsozása között.A Media Line fűnyírókkal kevesebb erőbefektetéssel is kiváló eredményt érhet el, egyenetlen és meredekebb lejtőket tartalmazó terület esetén is. A funkcióknak és ergonomikus kialakításoknak köszönhetően, mindegy milyen kihívással néz szembe, kiváló módon, első osztályú eredménnyel fogja megoldani őket. Stabilan és állandó hatékonysággal dolgozhat. Kimondottan közép-európai körülményekre (sűrű, gyakran nedves fű) lett fejlesztve.Az egyik lépés a tökéletes pázsit felé a tökéletes fűhosszúság. Könnyen és gyorsan beállíthatja a kívánt vágási magasságot (7 fokozat). A késház alakja kiváló légáramlást eredményez. A speciálisan megedzett kés optimális vágási eredményt nyújt. A vágóasztal és a kés kialakítása sima és hatékony fűnyírást biztosít, miközben a fűgyűjtőt teljesen megtelíti. A széles kidobóalagút pedig alapos fűgyűjtést tesz lehetővé.Minden egyes fűnyírónk kiváló ergonómiával rendelkezik. A rezgéscsillapított fogantyúk kényelmessé teszik a használatot. A kompakt kialakítás kényelmes kezelhetőséget és remek manőverezést biztosít akár egyenletlen terepen is. Az első és hátsó kerekek megfelelő átmérője (elöl: Ø20 cm; hátul: Ø26 cm) és golyóscsapágyazása miatt, a kerekek simán futnak és könnyű tolni a gépet.A robosztus, szilárd acélváz, ellenálló bevonat és a gondosan kidolgozott részletek növelik a tartósságot és könnyű karbantartást biztosítanak.Könnyű az indítása és alacsony a fogyasztása.Helytakarékos mérete praktikus a szállításnál és tárolásnál. Tudta?A mulcsozás egy hasznos fűnyírási alternatíva. Időt takarít meg számunkra, mivel nem kell fűgyűjtőkosarat vagy zsákot üríteni. A lenyírt fűszálak többszörös aprításon mennek keresztül, majd a finom darálék visszahullik a gyepre, amit nedvességgel és tápanyagokkal lát el, továbbá védelmet biztosít a fűszálak számára az erős napsugárzással szemben, így a gyep üde és zöld marad.A kések profilja és a ház különleges kialakítása a vágótérben olyan légáramlatot kelt, mely a kaszálékot újra és újra visszatereli a kés forgási területére mindaddig, amíg az finom darabokban vissza nem hullik a gyepre.
Cikkszám 20-MG51S
Szállítási súly (kg)
Hamarosan érkezik
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
  • 1