• Központ

  +36 70 500 3178


  +36 1 294 6142

Idén is nívós díjakkal gazdagodtunk!

2020-05-18

Büszkék vagyunk a díjakra amiket elértünk: MagyarBrands díj, Bisnode AAA minősítés, illetve a HVG és ceginformacio.hu Ajánlott cég tanúsítványa!

A visszajelzések igazolják, hogy a díjak elnyerése olyan kiemelkedő érdem, mely egyaránt nagy öröm a partnereknek, a fogyasztóknak és a munkájára méltán büszke vállalatnak.

Remek visszajelzést jelentenek számunkra, hogy csapatunk egy elkötelezett, értéket teremtő közösség, illetve számodra is biztosítékot jelent döntéseidhez, amikor egy kiválónak minősített, megbízható vállalattól szerzed be a termékeket.

MagyarBrands díj:

Másodjára nyertük el a MagyarBrands program elismerését, amely a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket díjazza, 3 kategóriában. Tény, hogy a díj egyfajta iránytűként szolgál a vásárlói döntésekhez, és segítség a partnerek számára.

A Kiváló Üzleti Márka kategóriában, az alábbi értékelési szempontoknak feleltünk meg:

Identitás Mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országhoz, értékeinkhez a márka?
Reputáció Milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében?
Márkaépítés Milyen a márka hazai márkaépítési gyakorlata?
Tradíció Hány éve van jelen a magyar piacon a márka?
Megbízhatóság A márkát tulajdonló vállalat elmúlt 3 évi gazdasági teljesítményének értékelése, a vállalat mérete, pénzügyi eredményessége, tőkeerőssége és a pénzügyi mutatók alapján.

Bisnode AAA minősítés:

A Bisnode nemzetközi cégminősítő AAA tanúsítványát is másodjára kaptuk meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik, így az Eurokomax a pénzügyileg legstabilabb cégek közé sorolható. A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

 • A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai.
 • A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek.
 • A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait.
 • A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.
 • A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Ajánlott cég tanúsítvány:

A HVG és a Céginformáció.hu felállított egy olyan követelményrendszert, ami alapján üzletkötésre ajánlottnak tekinthet egy adott céget, így az Eurokomax is Ajánlott cég lett idén. A Céginformáció.hu Kft. több évtizede foglalkozik cégminősítéssel, ahol a cégek fizetésképtelenségének valószínűségét próbálják előrejelezni.

 • Az előrejelzéshez számos adat áll a rendelkezésre, mint például cégadatok, pénzügyi adatok, negatív/pozitív események.
 • Többváltozós statisztikai módszerek segítségével vizsgálják az adatbázist és keresik azokat a tényezőket, amik abban játszanak szerepet, hogy egy cég csődeljárás vagy felszámolási eljárás alá kerül.
 • Tehát a tanúsítvánnyal rendelkező cégek esetében a bedőlés valószínűsége lényegesen alacsonyabb, mint az azzal nem rendelkező cégeknél.

Köszönjük az elismerést!