Egy 8 éve kezdődött történet: felelős gondolkodásmód a mindennapi életben is

Magyar cégként kiemelt figyelmet szentelünk a magyar gyártású gépeknek. Fontosnak tartjuk a hazai beszállítók és ezáltal a magyar munkaerő támogatását, ebből adódóan komoly erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy ahol csak lehet, legyenek magyar gyártású gépeink. Eurokomax márkájú termékeink (polisztirolvágók, téglavágók, talajfúrók, vetőgépek) mind itthon kerülnek gyártásra és összeszerelésre és egytől-egyig nagy sikerrel exportáljuk külföldre is.

De nem csak az építőiparban fontos a hazai, hanem a turizmusban is!

A példamutató és felelősségteljes cégfilozófiát jól mutatja a cégvezetők hozzáállása a magánéletben is. Nyolc évvel ezelőtt Márton Endre és Poroszkai Zoltán a két ügyvezetőnk, úgy döntött, hogy teljesítik az Országos Kéktúra útvonalát és végigyalogolnak rajta. Amellett, hogy egy remek kikapcsolódást nyújt a túra, fontos, hogy ezzel a hazai turizmust is támogatni tudjuk!

Ez a turistaút az osztrák határon lévő Írottkőtől 1170 km hosszan kanyarog végig az országon és északon, a szlovák határ közelében lévő Hollóháza településen fejeződik be. Természetesen nem kell egyhuzamban teljesíteni a távot, a túra 27 szakaszra van bontva, melyeket tetszőlegesen teljesíthetünk.

 

 

Legtöbbször a családdal, gyerekekkel vagy baráti társasággal túráztak együtt, de előfordult néhányszor, hogy csak ketten mentek az erdőben, hegyen-völgyön át, végül sikeresen teljesítve a túrát.

Gratulálunk a kitartáshoz, szép volt fiúk!