Miért érdemes a MASTER márkát választani?

A legmagasabb minőségi elvárások és innovatív megoldások, globálisan elterjedt márkává tették, és több évtizedes tapasztalatának köszönhetően, mára vezető szerepet tölt be a hordozható légmelegítők piacán a MASTER. Továbbá jelentős szereplővé vált a párátlanítók és ventilátorok területén is. A gyártott eszközöket modern technológia, kényelmes használat, magas hatékonyság, minőségi alkatrészek és hosszú élettartam jellemzi. A kiterjedt szervizhálózat és remek alkatrész ellátottság mellett, a gyártó a márkához fűződő bizalmat, mostantól 2 éves extra garanciával erősíti a vásárlói körében, így további 2 év korlátozott garanciához jutnak a felhasználók.

 

Hogyan érvényesíthető a 3 éves korlátozott garancia?

Először is olvasd el az érvényesítési feltételeket ide kattintva, hogy tisztában legyél a garanciával és szervizeléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal! Fontos továbbá, hogy a vásárlásról szóló bizonylatot a garancia teljes időtartama alatt őrizd meg!
 
Az érvényesítés menete egyszerű, csak regisztrálni kell a terméket a vásárlást követő 30 napon belül, ezen az oldalon: http://www.holegfuvo.com/3yearswarranty,9.html

Az első évben a MASTER az előírtaknak megfelelő garanciát biztosít. Regisztráció után, pedig minden felhasználó jogosult a második és harmadik évben, a kijelölt alkatrészek díjmentes beszerzésére a hivatalos szerviztől. Az oldalon lévő listán egyszerűen ellenőrizhető, mely alkatrészekre érvényes a 3 éves garancia.

Kérdés esetén a master.warranty@dantherm.com e-mail címen lehet érdeklődni.