Ebben a rendhagyó webbcikkben szeretném megmutatni a honlapunk régi és új menüit, funkcióit, hogy egyszerűbb legyen a weboldal használata, és mindent könnyedén megtalálj!

Először is bemutatnám, hogy mit találsz a Letöltések alatt!

Árlisták - ebben a menüpontban az árlistákat érhetitek el PDF és XLS formátumban. Mivel ezen az oldalon mindig a legfrissebb árlistát találod, javaslom, hogy látogass vissza gyakran!

Katalógusok - itt online megtaláljátok szezonális szórólapjainkat, illetve a gyártók katalógusait. Ezeket bármikor eléritek és letölthetitek!

Robbantott ábrák - ebben a menüpontban megtalálájtok az általunk forgalmazott termékek robbantott ábráit, gyártók szerint csoportosítva. Ezeket az ábrákat szintén megtaláljátok az adott termék oldalán, a Robbantott rajz fül alatt, ahonnan az alkatrészre kattintva rögtön a Kosárba is helyezhetitek a terméket.

Használati utasítások - innen letölthetitek a termékekhez tartozó magyar nyelvű használati utasításokat. (Csak bejelentkezés után elérhető!)

Nézzük meg az Információk legfontosabb menüpontjait!

Cégadatok - ezen az oldalon tájékozódhatsz a legfontosabb adatokkal kapcsolatban, mint például területi képviselőink neve és telefonszáma, vagy a cég adószáma, bankszámlaszáma.

Gyártók - itt olvashatsz egy rövid bemutatást minden egyes általunk forgalmazott termék gyártójáról, hogy jobban megismerherhesd őket!

GYIK, azaz Gyakran Ismételt Kérdések

A név magáért beszél, ebben a menüpontban összeszedtük - és folyamatosan bővítjük - a hozzánk beérkező leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és ezekre a válaszokat. A menüponton belül kiválaszthatod a számodra éredekes termékkategóriát, így könnyen megtalálod az általad keresett kérdést, illetve az ahhoz tartozó választ.

Fülek a termékoldalon

A termékoldalon a termék képe alatt találjátok a Cikk leírást, azonban minden terméknél, ahol elérhető, a fülek segítségével átválthattok a Robbantott rajz vagy Videók lapra. Utóbbin az adott terméket bemutató videót találjátok, előbbin pedig a termékhez tartozó robbantott ábra található, alkatrészlistával együtt, amely tartalmazza a cikknevét és a cikkszámot.

Lábléc

Az oldal alján található láblécben is sok hasznos információt találtok, azonban a legtöbb pont magáért beszél, így ezeket nem részletezném. (például Adatkezelési tájákoztató, GDPR vagy ÁSZF) Viszont itt is található két fontos link, amiket mindenképp kiemelnék!

Az első ilyen a MASTER garancia - Tudtad, hogy a MASTER 3 éves (2+1 év) garanciát vállal termékeire? A garancia érvényesítéséhez be kell regisztrálnod a vásárolt MASTER terméket, amit ezen az oldalon rögtön meg is tehetsz!

A másik fontos link a Gépjavítás megrendelése menüpont - a szükséges adatok megadása után itt adhatod le gépjavítási igényedet, az itt beérkezett megrendeléseket a szervizünk a lehető leghamarabb feldolgozza.