• Központ

    +36 70 500 3178


    +36 1 294 6142

 

Támogatásaink

Nálunk, az Eurokomax Kft.-nél kiemelt fontosságú a jótékonykodás, ezért már a kezdetektől fogva próbáljuk minden évben segíteni az arra rászorulókat. Adományainkkal elsősorban beteg gyermekeket segítő alapítványokat szeretnénk támogatni. Ezen az oldalon megtaláljátok, hogy melyik alapítványokra esett a választásunk az elmúlt években!

 

2020 SOS Gyermekfalvak

Az SOS Gyermekfalvak politikától és vallástól független, nonprofit, közhasznú alapítvány, 1983 óta működik Magyarországon, az első gyermekfalu Battonyán jött létre, Jelenleg Orosházán, Kecskeméten és Kőszegen, illetve a települések 60 kilométeres körzetében tartunk fenn nevelőszülői hálózatot , Ifjúsági Házakat Szegeden, Kecskeméten, Helvécián és Szombathelyen, illetve önálló lakásokat Szegeden, Kecskeméten és Szombathelyen.

 

Támogasd Te is az SOS Gyermekfalvak szervezetét!

2019 és 2017 Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

 

Immár több, mint 20 éve, hogy a Heim Pál Gyermekkórház létrehozta a fejlesztését támogató Alapítványt, ezáltal biztosítva a beteg gyermekek zavartalan és szakszerű ellátását. A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány hosszú évek óta Magyarország egyik legsikeresebben működő szervezete. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy közkedvelt az adományozók körében, illetve számos esetben pozitív példaként említik a különböző médiumok is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az Alapítvány mindig szem előtt tartotta és tartja a gyermekek érdekeit, hiszen a beérkező adományokat teljes egészében a Heim Pál Kórház fejlesztésére fordítja, mely felhasználási területekről kimutatásokat is készít, amik mindenki számára elérhetőek.

 

Támogasd Te is a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt!

2018 Amigos a gyerekekért

 

Idézet az Amigos honlapjáról:

 

„Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk. Célunk, hogy súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé tegyük egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül. A tanulást természetesen kézműveskedés, játék és barátkozás egészíti ki, a lényeg, hogy vidáman és hasznosan töltsük el a közös időt.”

 

Támogasd Te is az Amigos a gyerekekért szervezetét!

2016 S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

 

Az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítványt 1998-ban alapították azért, hogy anyagi és lelki támogatást nyújtsanak a leukémiában szenvedő gyermekek és családjaik részére, és a kórházak eszközfejlesztésével segítsék a kezelésüket. Az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány küldetése, hogy hídként összekösse a kis betegeket a segítő adományozókkal az egészségügyi intézményeken keresztül. 

„Segítsünk másokon és másoknak szívből szívesen, hiszen miénk a legnagyobb jutalom: egészségük megerősödése!” - Bagdy Emőke

 

Támogasd Te is az S.O.S. Leukémiás gyermekekért Alapítványt!