Az üzleti élet rangos elismerése

Az alapítók huszadik alkalommal ítélték oda a díjakat az etikus jelző viselésére érdemes kis-, közép és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális vállalatoknak. 

Az Üzleti Etikai Díjjal bekerültünk a hazai vállalkozások egy olyan elit körébe, amelyek felelős tevékenységükkel, gondolkodásukkal, a környezet és a társadalom érdekeivel összehangolt működésükkel mutatnak példát.

A pályázaton egy kontrollbizottság értékelte leadott anyagunkat, azaz a korábbi évek munkásságait, amit az üzleti etika jegyében végeztünk. A szempontok az alábbiak voltak:

  1. A cég etikai magatartása az alkalmazottak felé,
  2. A cég tulajdonosainak etikai magatartása tulajdonosi jogosítványaik gyakorlása közben,
  3. Ügyfelekkel, üzleti partnerekkel szembeni etikus üzleti magatartás,
  4. A társadalmi felelősségvállalás konkrét megnyilvánulásai,
  5. A környezettel szembeni etikus magatartás.

 

Az eddigi díjazott cégek vezetőiből álló zsűrinek nehéz dolga volt, hiszen csak 10 díjazottat emelhetett ki az igen színvonalas mezőnyből

 

Ezt a díjat, minden vállalat csak egyszer nyerheti el működése során, ezért az embléma használatára mostantól korlátlan ideig jogosultak vagyunk. A logó használata pedig arra kötelez minket, hogy a jövőben is etikus üzleti tevékenységet végezzünk!

 

 

Ismét a legjobbak közt az Eurokomax

Hab a tortán, hogy harmadik alkalommal kaptuk meg a MagyarBrands és a legmagasabb Bisnode minősítéseket is, amelyekhez évről évre kiemelkedő teljesítményt kell nyújtani, és ahol minden évben újravizsgálják az aktuális eredményeinket.

A Bisnode legmagasabb "AAA" minősítéséhez olyan kiemelkedő pénzügyi stabilitással kell rendelkezni, hogy ezt az elismerést a magyar cégek csak 0.63%-a szerezhette meg

A legösszetettebb átvizsgálást pedig a MagyarBrands bizottságától kaptuk, hiszen ők a gazdasági háttér mellett, az üzleti stratégiát, azok sikerességét és a márkanév ismertségét is vizsgálják minden egyes évben.

Idén zsinórban harmadszor is összejött mindkettő!

Köszönjük szépen!