Az AGT2-es és AGT3-as traktoraink több típusú HONDA motorral ellátva, különböző munkaszélességgel, illetve keréktípussal kaphatók, így mindenki megtalálja a számára megfelelő alapgépet. Ezen felül, a megfordítható kormánynak köszönhetőn rengeteg hasznos adapterrel szerelhetjük fel traktorunkat, így többféle módon használhatjuk kerti gépünket. Az adapterek cseréje nagyon könnyű és egyszerű, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi rövid videó, amiben bemutatjuk, hogy a művelet mindössze néhány percet vesz igénybe, és semmi másra nincs szükségünk, csak egy 19-es villáskulcsra.

Hadd mutassam be a legfontosabb, tőlünk is megrendelhető adaptereket:

Talajmaró
A talajmaró adapterrel szerelt traktor remek alternatíva lehet a kisebb teljesítményű rotációs kapákkal szemben, mert a motorikus erővel ellátott géppel csak minimális erőkifejtésre van szükség a talajmarás elvégzéséhez, ennek köszönhetően sokkal hatékonyabban dolgozhatunk.

Alternáló fűkasza
Az alternáló kasza adapter profi megoldást nyújt a fűnyíráshoz a telken, tanyaudvaron. Ennek az adapternek két típusa van, az egyiket lágy növényzethez (SP), míg a másikat durvább, fás szárú  növényzethez (SF) ajánljuk. A fűnyíróval ellentétben az alternáló kasza nem aprítja a növényzetet, így azt takarmányozásra is lehet használni.

Burgonya kiszedő
Burgonya kiszedésére alkalmas vasból készült, megbízható adapter, melynek működése nagyon egyszerű, azonban roppant hasznos. Ezzel a tartozékkal nagyban megkönnyíthetjük az egyébként sok fáradalommal járó munkát.

Eke
Talajmaró adapterre csatlakoztatható. Ezzel a plusz feltéttel még hatékonyabban végezhető a talaj forgatása, lazítása, így könnyedén a növények termesztéséhez ideális talajt kaphatunk.

Fűnyíró
Gyepen, pázsiton remekül használható feltét. Az alternáló kaszával ellentétben jóval rövidebbre vágható vele a fű, azonban a sűrű gyomnövényzettel már nem tud megbirkózni.

Hómaró
A hómaróval a munka gyorsabb, egyszerűbb és könnyebb, mint a hólapáttal. Ennek az adapternek hála, szinte fáradtság nélkül tisztítható a járda, a gépkocsi bejáró vagy akár a kerti utak. Teljesítményének köszönhetően akár nagyobb területek hóeltakarításához is alkalmazható.

Seprőhenger
A seprőhenger multifunkcionális szerszám. Ezzel a kiegészítővel könnyen megtisztíthatóak a kerti utak, utcák, járdák, de gond nélkül tisztítja meg a fűfelületeket is a törmeléktől, nedves falevelektől, hótól, illetve más szennyeződésektől.

Tolólap
A hidegebb évszakokban hótolóként használva megkönnyíti a mindennapos téli munkát, de ezen felül akár gabonafélék porciózására is alkalmas. Kopásálló gumilappal ellátva a hosszabb élettartam érdekében.

Vezetőülés
Az ülésnek köszönhetően a munkavégzés egyszerűbb, kevésbé fáradtságos. Nagyméretű gumiabroncsokkal van ellátva, amelyek könnyű haladást biztosítanak. Az ülés adapter egy kisebb és egy nagyobb tartótálcával van ellátva, melyek szerszámok tárolására is alkalmasak.