Rólunk

Az 1997-ben alapított EUROKOMAX KFT több, mint két évtizedes működése során egy néhány fős vállalkozásból milliárdos forgalmú, több mint húsz munkatársat foglalkoztató, nemzetközi viszonylatokban is sikeres céggé nőtte ki magát, így mára az építőipari gépek piacának megkerülhetetlen szereplője, sok termék esetében pedig irányadó vezetője. 

Fő tevékenységünk kezdetektől fogva, máig is változatlanul az építőipari és az agrár ágazathoz kapcsolódó gépek importja és nagykereskedelme. Folyamatosan arra törekszünk, hogy jó minőségű és elérhető árú termékeinkkel Partnereink mindennapi munkáját és fejlődését támogassuk.

A saját értékesítési központunkon kívül, egy ahhoz közel eső, nagyméretű, bérelt raktár-iroda komplexumban biztosítjuk nagykereskedelmi mennyiségű készleteink precíz és hatékony kezelését, tárolását. Ezen a telephelyen dolgoznak a cég mindennapi működéséhez szükséges, más háttértevékenységeket (marketing, pénzügy, IT, HR, stb.) végző munkatársaink. 

10 ok amiért partnereink minket választottak

Széles termékpaletta: Vezető európai beszállítóktól származó széles termékválasztékot, számtalan gép- és kéziszerszámot  kínálunk, magas minőségben, a modern technológiai trendekhez igazodva.

Kedvező ár/érték arány: Kiváló áraink ellenére nem akarunk a legolcsóbbak lenni, minőségi és tartós gépeinkkel célunk a legkedvezőbb ár/érték arány elérése. Meggyőződésünk, hogy ha kizárólag az ár alapján választ valaki terméket, sosem lesz elégedett a választásával, mert előbb-utóbb biztosan talál olcsóbbat.

Bővülő kínálat, legújabb termékek: Partnereink igényeit figyelembe véve folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy első kézből nyújtsuk a beszállítóink által bevezetett, legújabb fejlesztésű termékeket. Ez a biztosítéka és háttere a prémium minőségnek, az alkatrész utánpótlásnak és a folyamatos műszaki fejlesztésnek.

Szerviz, javítás: Kiemelkedő műszaki hozzáértéssel, hatékonyan szervizeljük és javítjuk az általunk forgalmazott gépeket.                                                                                                                                                                                                                   
Nagy árukészlet: A megfelelő árukészlet és a kedvező árak biztosítása érdekében nagy mennyiségben, folyamatosan rendelünk minden beszállítónktól, így a palettán szereplő termékek legnagyobb része raktárról elérhető.

Naprakész weboldal: Folyamatosan frissített honlapunk korrekt és pontos műszaki információkat biztosít termékeinkről, sok kiegészítő tartalommal, amely az online rendelés kényelmét és megbízhatóságát támogatja.  

Műszaki tanácsadás, továbbképzés: Az igénybe vehető műszaki tanácsadás és termékpróba mellett, a gyártó cégek munkatársainak részvételével, időről-időre műszaki és kereskedelmi továbbképzéseket tartunk regisztrált kereskedő partnereinknek.  

Megbízhatóság: Termékeink CE tanúsítvánnyal és gépkönyvvel vannak ellátva, minden törvényi (európai és magyar) előírásnak megfelelnek. Sőt, a legtöbb termékre több év garanciát is vállalunk.  

Tájékoztatás, problémakezelés: Rugalmasan és gyorsan kezeljük az esetlegesen felmerülő kérdéseket, problémákat, a maximális elégedettség megtartása érdekében.  

Gyors szállítás: Házhozszállítást vállalunk, már a következő munkanapra is (a forgalmasabb időszakok kivételével, amely rajtunk kívül álló okok miatt nem tartható) saját gépkocsikkal, illetve futárcéggel.

 

Amellett, hogy több gyártó cégnek kizárólagos képviselete vagyunk, mint a DANTHERM (MASTER), AGT, ENAR, ORIT, AGRO-WIKT, DURHER, a gépipar szinte minden területéről forgalmazunk gépeket és ipari kéziszerszámokat is. A hőlégfúvók, párátlanítók és ipari ventilátorok területén kiemelt partnerünk a DANTHERM nagyvállalat, MASTER, AERIAL és CALOREX márkajelzésű termékeikkel.

Az általunk forgalmazott robbanómotoros gépek többsége HONDA motorral van szerelve. Mindemellett magyar tulajdonú cégként elkötelezettek vagyunk a hazai munkaerő és beszállítók támogatása mellett, ennek érdekében többféle gépet gyártunk, illetve gyártatunk Magyarországon: téglavágó, aszfaltvágó, lapvibrátor, kőporszóró, és az Európa számos országába nagy sikerrel exportált polisztirolvágó, vízszintes talajfúró, kézi vetőgép.

 

Amire büszkék vagyunk:

Az EUROKOMAX® márkanév az egész EU-ban védettséget élvez.

Megbízható, kiszámítható partnerek vagyunk, stabil pénzügyi háttérrel.

Országos kereskedő-hálózattal rendelkezünk, akikkel jó kapcsolatot ápolunk.

Az évek során rengeteg elégedett ügyféllel gazdagodtunk.

Dun&Bradstreet AAA Gold minősített cég vagyunk.

Üzleti Etikai Díjat nyertünk.

Többszörös MagyarBrands díj nyertesek vagyunk, Kiváló Üzleti Márka, Kiváló Munkáltatói Márka, illetve Kiváló Fogyasztói Márka kategóriákban.

Magyar tulajdonú cégként nagy hangsúlyt fektetünk a hazai gyártású termékek forgalmazására, ezzel támogatva a hazai munkaerőt és gyártókat.

Cégfilozófiánkban fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás és a környezettudatosságra, környezetvédelemre való törekvés.

Csapatunk egy elkötelezett, értéket teremtő közösséget alkot.

 

Rólunk mondták (Google értékelések): 

“Felkészültek, rugalmasak és minden esetben arra törekednek, hogy mi is és a mi vevőink is elégedettek legyenek. Szinte a kezdetek óta dolgozunk együtt, kb. 20 éve és remélem még legalább ennyit tudunk együtt dolgozni.”

“Korrekt ár, szuper kiszolgálás! Mindenkinek jó szívvel ajánlom a céget! Nagyon meg vagyok elégedve a céggel és a csapattal egyaránt.”

“Segítőkészség és szakértelem. Minden alkalommal azt tapasztalom, hogy a műszaki probléma gazdaságos megoldásán gondolkodnak és nem akarnak semmit eladni. Szívesen megyek hozzájuk kérdezni is, vásárolni is.”

“Segítőkészek, rugalmasak, bőséges árukészlet, felveszik a telefont vagy visszahívnak, csak ajánlani tudom őket!”

“Nagyon kedvesek, nagyon megbízhatóak, jó minőségű termékeket forgalmaznak, nagyon jó bolt!”

 
 
 
 

Miért válassz minket?

 

  

Széles termékpaletta

  

Kedvező ár/érték arány

  

Bővülő kínálat, legújabb termékek

 

Szerviz, javítás

  

Nagy árukészlet


 

Naprakész weboldal

 

Műszaki tanácsadás

 

Megbízhatóság

 

Problémakezelés

 

Gyors szállítás