Egyre több és több nemkívánatos rovarfajta telepszik meg közvetlen környezetünkben, amelyek akár több száz petét is rakhatnak, évente többször, így gyorsan elszaporodhatnak. A MASTER EKO egy magas teljesítményű fűtőberendezés, amely vegyszer nélküli, kizárólag hőkezelés (50-60ºC-os) általi rovarirtásra alkalmas. Képes kisméretű helyiségek teljeskörű hőkezelésére.

Ha a hőmérséklet eléri a 50-60°C-os értéket a rovarok elpusztulnak rövid idő alatt, legyen szó petéről, lárváról vagy kifejlett rovarról. 40-50°C között egy nap alatt bizonyossággal bekövetkezik a halál, kiszáradás és "sokkhatás" miatt, így az ennél magasabb hőmérséklet gyorsabban és még nagyobb valószínűséggel írtja őket, ezáltal biztos megoldást jelent.

Előnye, hogy nem kell a helyiséget teljesen kiüríteni és nincs szükség védőruházatra, mint a vegyszeres tisztításnál. Elég csak a magas (50-60ºC) hőmérsékletre érzékeny dolgokat eltávolítani, így gyors és fáradtságmentes a használata. Nincs szükség utána takarításra, a helyiség azonnal használatba vehető, mivel vegyszermentes és ártalmatlan az egészségre.

 

Ajánlott felhasználás:

  • állattartás pl. istálló, akol, tyúkól stb.
  • gyerekszoba, bölcsőde, óvoda, játszóház stb. ⇒ vegyszermentes és biztonságos!!
  • nyaraló, vendégház, kemping, hotelszoba
  • üzemi konyha, pékség
  • mellékhelyiség, pince
  • teherautó rakodótere, raktár

   

MASTER GARANCIA

      

3 éves korlátozott MASTER garancia (1+2 éves) érvényesítése

 

Raktáron
Nettó ár:
259 764 Ft
Bruttó ár:
329 900 Ft
db
Raktáron
Nettó ár:
677 087 Ft
Bruttó ár:
859 900 Ft
db
Rendelésre - beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár:
944 094 Ft
Bruttó ár:
1 199 000 Ft
db