Könnyűek, kényelmesek és magas teljesítmény jellemzi őket. A vibrátorfejet itt is elektromos motor forgatja, de a mozgó vibrátortengely eltűnik. Megbízható minőségű termékek, és a leghosszabb élettartammal rendelkező betonvibrátorok. A konverter átalakítja az áram karakterisztikáját 200 Hz-re és 42 V feszültségre, hogy létrejöjjön a 12 000 fordulat/perc sebesség, emiatt is hívjuk őket nagyfrekvenciás betonvibrátoroknak. Tény, hogy jóval nagyobb befektetést igényel egy ilyen gép, de megéri, és sokkal kevesebb karbantartást igényelnek, mint a spirálos vibrátorok.

 

Miért jobb a nagyfrekvenciás betonvibrátor?

A nagyfrekvenciás betonvibrátoroké a jövő. Nagyobb építkezési projekteknél már előírás követeli meg a nagyfrekvenciás vibrátor általi tömörítést, mert magasabb szerkezetminőséget garantál. Az eredmény teljesen homogén szerkezetű, légbuborékoktól mentes, tartós, esztétikus megjelenésű betonfelületek. A magas teljesítmény mellett, hosszabb az élettartama, a kevesebb mozgó alkatrész miatt, ezért karbantartásra alig van szükség.

Tudta, hogy Európában jelenleg a betonvibrátorok használatának 70%-át ezek a típusok teszik ki, hatékonyságuk miatt?

 

Az ENAR BOXEL egy új generációs, intelligens eszköz, amely a legmodernebb funkciókkal van felruházva a betonvibrátorok piacán. A BOXEL nagyfrekvenciás, elektronikus átalakító egység, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy különféle méretű betonvibrátorokat csatlakoztasson és egyszerre üzemeltessen.

  • Hatékonyság és gazdaságosság: A frekvencia elektronikus vezérlése garantálja a 90 %-os energiahatékonyságot és kevesebb üzemelési költséget.
  • Magas teljesítmény: A BOXEL intelligens rendszere a túlfeszültséget érzékeli és kompenzálja, így stabil feszültséget, frekvenciát generál az optimális működési tartományon belül.
  • Könnyű és kompakt: Csökkentett súlyú (9 kg) és méretű, ezáltal egyszerűen hordozható, ergonomikus és bárhova lerakható munka közben.
  • Masszív: Zárt, edzett alumínium házzal és ütésvédő kialakítással rendelkezik, ami véd a fröccsenő betontól, víztől (IP44-védelem).
  • Biztonságos: A kis feszültségű működés (42V) és automatikus biztonsági kikapcsolás kiküszöböli az áramütés kockázatát, ezenfelül hármas beépített védelemmel rendelkezik (túlfeszültség, túlterhelés, túlmelegedés ellen), garantálva a hosszabb élettartamot.
  • Nulla karbantartás: A teljesen elektronikus rendszer nem igényel karbantartást, nincsenek kopó, mozgó alkatrészek, kenőanyag stb.
  • Környezetbarát: Alacsony energiafogyasztású és elhasználódó alkatrészektől, fogyóeszközöktől mentes.

   

Raktáron
Nettó ár:
314 882 Ft
Bruttó ár:
399 900 Ft
db
Rendelésre - beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár:
425 118 Ft
Bruttó ár:
539 900 Ft
db
Rendelésre - beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár:
448 740 Ft
Bruttó ár:
569 900 Ft
db
Rendelésre - beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár:
236 142 Ft
Bruttó ár:
299 900 Ft
db