• Központ

  +36 70 500 3178


  +36 1 294 6142

Kézi csempevágók

 A BATTIPAV kézi csempevágó olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. 

Profi és gyors munkákra lett tervezve, mindennapos használat mellett. A legkisebbtől a legnagyobb csempeméretre van típus.

Segítségével a legnagyobb csempe- vagy burkolólapokat is könnyen lehet, pontos méretre és tetszőleges átló mentén is vágni.

A csempevágók csapágyazottak, a megvezetésüket stabil acél vezetősín végzi, pontos vágást eredményezve.

Az acél vezetősínen mozgatható csúszka lenyúló végén található a vágókerék, amely tartós fém ötvözetből készül, mögötte pedig a törőlap, amely a bekarcolt lapokat egy határozott nyomással könnyedén és szépen ketté töri.

BATTIPAV kézi csempevágók előnyei:

 • Eredeti olasz gyártmány, prémium minőség
 • Modern, innovatív tervezés mindennapi használatra
 • Pontos és szép, nem cserepes vágási szélek
 • Szuperkönnyű, de mégis massszív, alumínium vázszerkezet
 • Állítható fémvonalzó és szögbeállítás
 • Csapágyazott, könnyen futó vezetősín és tolókar
 • Nagyon egyszerű használat, minimális erőbefektetéssel
Új BATTIPAV PROFI EVO a továbbfejlesztett és legmodernebb csempevágó!

1. Nagyobb pontosság:

      

 • Egy nagyon masszív, állítható fémvonalzóval és a rajta elhelyezkedő szögbeállítóval van felszerelve, mely egy szerkezeti elemből van kialakítva.
 • Nagy előnye, hogy a vonalzón tetszés szerint tolható a goniometrikus négyzet. Ez mindig segíti a felhasználót a pontos méret beállításában és közvetlen leolvasásában, mert a csempe a vonalzóval egy szintben marad. Ráadásul segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon, átlós helyzetben is.
 • A duplán skálázott vonalzóval mm-es pontosságú a beállítás.

2. Speciális kialakítás:

         

 • A tolókar kialakítása tökéletesen megfelel a csempelapok pontos vágásához, ami a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. A vágás szép és pontos, nem repedezik vagy lesz cserepes a szélek mentén. 
 • A törőlap alja fehér gumival van ellátva a csempe sérülésének kiküszöbölése miatt és biztosan nem hagy nyomot rajta.
 • Ami egyedi teszi az EVO-t a piacon, az a törőlap mágnesezettsége, amely lehetőve teszi a bemetszést és kettéválasztást, egyetlen mozdulattal és egy kézzel. A vágás végén a tolókar megemelésével a törőlap azonnal teszi a dolgát.

3. Nagyobb stabilitás:

         

 • A 4 db speciális rugóval alátámasztott munkalap tökéletesen idomul és szintben tartja a csempelapot, hogy mindig megfelelő legyen a felfekvése a pontos vágáshoz.
 • A hosszú, oldalsó támasztók is tovább növelik a csempevágó stabilitását és biztonságossá teszik a nagyméretű csempelapok vágást. 

4. Masszívabb szerkezet:

 • A 100% alumínium váz szuperkönnyű, miközben a merevített talpnak és egyedi alumíniumprofilú kialakításnak köszönhetően, masszívabb a szerkezete.

 • 1
Kézi csempevágó BATTIPAV LEGGERA 49 490mm

67-6401E

BATTIPAV LEGGERA 49 kézi csempevágó (490 mm) Professzionális kézi csempevágó, amely tökéletes egyenes vagy átlós, porcelán és csempe vágásához.A tökéletes csúsztatás és pontos vágás érdekében, két golyós csapággyal van ellátva, amely megkönnyíti a munkavégzést.Az alumínium váznak köszönhetően szuper könnyű a kialakítása, miközben megőrzi masszív szerkezetét.Vonalzóval ellátott méretlapka segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon.Ez a kompakt és praktikus csempevágó, 490 mm-es vágási hosszal és 15 mm vágási mélységgel rendelkezik. Egyenes vágás:Goniometrikus, átlós vágás (345x345 mm-es csempeméretig):  
Cikkszám 67-6401E
Raktáron
Nettó ár: 44 874 Ft
Bruttó ár: 56 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV LEGGERA 67 670mm

67-6601E

BATTIPAV LEGGERA 67 kézi csempevágó (670 mm) Professzionális kézi csempevágó, amely tökéletes egyenes vagy átlós, porcelán és csempe vágásához.A tökéletes csúsztatás és pontos vágás érdekében, két golyós csapággyal van ellátva, amely megkönnyíti a munkavégzést.Az alumínium váznak köszönhetően szuper könnyű a kialakítása, miközben megőrzi masszív szerkezetét.Vonalzóval ellátott méretlapka segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon.Ez a kompakt és praktikus csempevágó, 670 mm-es vágási hosszal és 15 mm vágási mélységgel rendelkezik. Egyenes vágás:Goniometrikus, átlós vágás (470x470 mm-es csempeméretig):  
Cikkszám 67-6601E
Raktáron
Nettó ár: 46 449 Ft
Bruttó ár: 58 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV LEGGERA 78 780mm

67-6750E

BATTIPAV LEGGERA 78 kézi csempevágó (780 mm) Professzionális kézi csempevágó, amely tökéletes egyenes vagy átlós, porcelán és csempe vágásához.A tökéletes csúsztatás és pontos vágás érdekében, két golyós csapággyal van ellátva, amely megkönnyíti a munkavégzést.Az alumínium váznak köszönhetően szuper könnyű a kialakítása, miközben megőrzi masszív szerkezetét.Vonalzóval ellátott méretlapka segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon.Ez a kompakt és praktikus csempevágó, 780 mm-es vágási hosszal és 15 mm vágási mélységgel rendelkezik. Egyenes vágás:Goniometrikus, átlós vágás (550x550 mm-es csempeméretig):  
Cikkszám 67-6750E
Raktáron
Nettó ár: 58 260 Ft
Bruttó ár: 73 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV LEGGERA 92 920mm

67-6900E

BATTIPAV LEGGERA 92 kézi csempevágó (920 mm) Professzionális kézi csempevágó, amely tökéletes egyenes vagy átlós, porcelán és csempe vágásához.A tökéletes csúsztatás és pontos vágás érdekében, két golyós csapággyal van ellátva, amely megkönnyíti a munkavégzést.Az alumínium váznak köszönhetően szuper könnyű a kialakítása, miközben megőrzi masszív szerkezetét.Vonalzóval ellátott méretlapka segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon.Ez a kompakt és praktikus csempevágó, 920 mm-es vágási hosszal és 15 mm vágási mélységgel rendelkezik. Egyenes vágás:Goniometrikus, átlós vágás (650x650 mm-es csempeméretig):  
Cikkszám 67-6900E
Raktáron
Nettó ár: 61 409 Ft
Bruttó ár: 77 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV LEGGERA 137 1370mm

67-61300E

BATTIPAV LEGGERA 137 kézi csempevágó (1370 mm) Professzionális kézi csempevágó, amely tökéletes egyenes vagy átlós, porcelán és csempe vágásához.A tökéletes csúsztatás és pontos vágás érdekében, két golyós csapággyal van ellátva, amely megkönnyíti a munkavégzést.Az alumínium váznak köszönhetően szuper könnyű a kialakítása, miközben megőrzi masszív szerkezetét.Vonalzóval ellátott méretlapka segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon.Extra nagy 1370 mm-es vágási hosszal és 15 mm vágási mélységgel rendelkezik, a legnagyobb csempékhez is. Egyenes vágás:Goniometrikus, átlós vágás (965x965 mm-es csempeméretig):  
Cikkszám 67-61300E
Raktáron
Nettó ár: 70 858 Ft
Bruttó ár: 89 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV PROFI EVO 45 450mm

67-6401EV

BATTIPAV PROFI EVO 45 kézi csempevágóA közkedvelt PROFI ALU továbbfejlesztett változata 450 mm vágási hosszal Precíz, igényes és gyors munkákhoz érdemes BATTIPAV kézi csempevágót használni. Olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Segítségével a legnagyobb csempe- vagy burkolólapokat is könnyen lehet, pontos méretre és tetszőleges átló mentén vágni. A 450 mm-es vágáshosszúságú vágógéppel a 32 cm-es lapok átlós vagy ferde szögű darabolása sem okozhat gondot.  Milyen fejlesztésekkel rendelkezik az új PROFI EVO?1. Nagyobb pontosság:     Egy nagyon masszív, állítható fémvonalzóval és a rajta elhelyezkedő szögbeállítóval van felszerelve, mely egy szerkezeti elemből van kialakítva. Nagy előnye, hogy a vonalzón tetszés szerint tolható a goniometrikus négyzet. Ez mindig segíti a felhasználót a pontos méret beállításában és közvetlen leolvasásában, mert a csempe a vonalzóval egy szintben marad. Ráadásul segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon, átlós helyzetben is.A duplán skálázott vonalzóval mm-es pontosságú a beállítás.A vonalzó mindkét irányban elforgatható: -45°– 0° – +45°2. Speciális kialakítás:   A vágást egy stabil acél vezetősín mentén egy két golyóscsapággyal ellátott tolókar/vágókar végzi. Ennek a jól csúsztatható, mozgatható tolókarnak a lenyúló végén található a vágókerék, amely tartós fém ötvözetből készül.A tolókar kialakítása tökéletesen megfelel a csempelapok pontos vágásához, ami a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. A vágás szép és pontos, nem repedezik vagy lesz cserepes a szélek mentén.  A vágókerék mögött pedig az alumínium törőlap helyezkedik el, amely a bekarcolt lapokat egy határozott nyomással könnyen ketté töri. A törőlap alja fehér gumival van ellátva a csempe sérülésének kiküszöbölése miatt és biztosan nem hagy nyomot rajta.Ami egyedi teszi az EVO-t a piacon, az a törőlap mágnesezettsége, amely lehetőve teszi a bemetszést és kettéválasztást, egyetlen mozdulattal és egy kézzel. A vágás végén a tolókar megemelésével a törőlap azonnal teszi a dolgát.3. Nagyobb stabilitás:   A 4 darab speciális rugóval alátámasztott munkalap tökéletesen idomul és szintben tartja a csempelapot, hogy mindig megfelelő legyen a felfekvése a pontos vágáshoz.  A hosszú, oldalsó támasztók is tovább növelik a csempevágó stabilitását és biztonságossá teszik a nagyméretű csempelapok vágást. 4. Masszívabb szerkezet:A 100% alumínium váz szuperkönnyű, miközben a merevített talpnak és egyedi alumíniumprofilú kialakításnak köszönhetően, masszívabb a szerkezete. Opcionálisan rendelhető hordtáska:   A PROFI EVO könnyen hordozható és opcionálisan hordtáska is rendelhető hozzá.
Cikkszám 67-6401EV
Raktáron
Nettó ár: 84 244 Ft
Bruttó ár: 106 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV PROFI EVO 63 630mm

67-6601EV

BATTIPAV PROFI EVO 63 kézi csempevágóA közkedvelt PROFI ALU továbbfejlesztett változata 630 mm vágási hosszal Precíz, igényes és gyors munkákhoz érdemes BATTIPAV kézi csempevágót használni. Olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Segítségével a legnagyobb csempe- vagy burkolólapokat is könnyen lehet, pontos méretre és tetszőleges átló mentén vágni. Az 630 mm-es vágáshosszúságú vágógéppel a 44 cm-es lapok átlós vagy ferde szögű darabolása sem okozhat gondot.  Milyen fejlesztésekkel rendelkezik az új PROFI EVO?1. Nagyobb pontosság:     Egy nagyon masszív, állítható fémvonalzóval és a rajta elhelyezkedő szögbeállítóval van felszerelve, mely egy szerkezeti elemből van kialakítva. Nagy előnye, hogy a vonalzón tetszés szerint tolható a goniometrikus négyzet. Ez mindig segíti a felhasználót a pontos méret beállításában és közvetlen leolvasásában, mert a csempe a vonalzóval egy szintben marad. Ráadásul segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon, átlós helyzetben is.A duplán skálázott vonalzóval mm-es pontosságú a beállítás.A vonalzó mindkét irányban elforgatható: -45°– 0° – +45°2. Speciális kialakítás:   A vágást egy stabil acél vezetősín mentén egy két golyóscsapággyal ellátott tolókar/vágókar végzi. Ennek a jól csúsztatható, mozgatható tolókarnak a lenyúló végén található a vágókerék, amely tartós fém ötvözetből készül.A tolókar kialakítása tökéletesen megfelel a csempelapok pontos vágásához, ami a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. A vágás szép és pontos, nem repedezik vagy lesz cserepes a szélek mentén.  A vágókerék mögött pedig az alumínium törőlap helyezkedik el, amely a bekarcolt lapokat egy határozott nyomással könnyen ketté töri. A törőlap alja fehér gumival van ellátva a csempe sérülésének kiküszöbölése miatt és biztosan nem hagy nyomot rajta.Ami egyedi teszi az EVO-t a piacon, az a törőlap mágnesezettsége, amely lehetőve teszi a bemetszést és kettéválasztást, egyetlen mozdulattal és egy kézzel. A vágás végén a tolókar megemelésével a törőlap azonnal teszi a dolgát.3. Nagyobb stabilitás:   A 4 darab speciális rugóval alátámasztott munkalap tökéletesen idomul és szintben tartja a csempelapot, hogy mindig megfelelő legyen a felfekvése a pontos vágáshoz.  A hosszú, oldalsó támasztók is tovább növelik a csempevágó stabilitását és biztonságossá teszik a nagyméretű csempelapok vágást. 4. Masszívabb szerkezet:A 100% alumínium váz szuperkönnyű, miközben a merevített talpnak és egyedi alumíniumprofilú kialakításnak köszönhetően, masszívabb a szerkezete. Opcionálisan rendelhető hordtáska:   A PROFI EVO könnyen hordozható és opcionálisan hordtáska is rendelhető hozzá.
Cikkszám 67-6601EV
Raktáron
Nettó ár: 86 606 Ft
Bruttó ár: 109 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV PROFI EVO 88 880mm

67-6850EV

BATTIPAV PROFI EVO 88 kézi csempevágóA közkedvelt PROFI ALU továbbfejlesztett változata 880 mm vágási hosszal Precíz, igényes és gyors munkákhoz érdemes BATTIPAV kézi csempevágót használni. Olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Segítségével a legnagyobb csempe- vagy burkolólapokat is könnyen lehet, pontos méretre és tetszőleges átló mentén vágni. Az 880 mm-es vágáshosszúságú vágógéppel a 62 cm-es lapok átlós vagy ferde szögű darabolása sem okozhat gondot.  Milyen fejlesztésekkel rendelkezik az új PROFI EVO?1. Nagyobb pontosság:     Egy nagyon masszív, állítható fémvonalzóval és a rajta elhelyezkedő szögbeállítóval van felszerelve, mely egy szerkezeti elemből van kialakítva. Nagy előnye, hogy a vonalzón tetszés szerint tolható a goniometrikus négyzet. Ez mindig segíti a felhasználót a pontos méret beállításában és közvetlen leolvasásában, mert a csempe a vonalzóval egy szintben marad. Ráadásul segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon, átlós helyzetben is.A duplán skálázott vonalzóval mm-es pontosságú a beállítás.A vonalzó mindkét irányban elforgatható: -45°– 0° – +45°2. Speciális kialakítás:   A vágást egy stabil acél vezetősín mentén egy két golyóscsapággyal ellátott tolókar/vágókar végzi. Ennek a jól csúsztatható, mozgatható tolókarnak a lenyúló végén található a vágókerék, amely tartós fém ötvözetből készül.A tolókar kialakítása tökéletesen megfelel a csempelapok pontos vágásához, ami a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. A vágás szép és pontos, nem repedezik vagy lesz cserepes a szélek mentén.  A vágókerék mögött pedig az alumínium törőlap helyezkedik el, amely a bekarcolt lapokat egy határozott nyomással könnyen ketté töri. A törőlap alja fehér gumival van ellátva a csempe sérülésének kiküszöbölése miatt és biztosan nem hagy nyomot rajta.Ami egyedi teszi az EVO-t a piacon, az a törőlap mágnesezettsége, amely lehetőve teszi a bemetszést és kettéválasztást, egyetlen mozdulattal és egy kézzel. A vágás végén a tolókar megemelésével a törőlap azonnal teszi a dolgát.3. Nagyobb stabilitás:   A 4 darab speciális rugóval alátámasztott munkalap tökéletesen idomul és szintben tartja a csempelapot, hogy mindig megfelelő legyen a felfekvése a pontos vágáshoz.  A hosszú, oldalsó támasztók is tovább növelik a csempevágó stabilitását és biztonságossá teszik a nagyméretű csempelapok vágást. 4. Masszívabb szerkezet:A 100% alumínium váz szuperkönnyű, miközben a merevített talpnak és egyedi alumíniumprofilú kialakításnak köszönhetően, masszívabb a szerkezete. Opcionálisan rendelhető hordtáska:   A PROFI EVO könnyen hordozható és opcionálisan hordtáska is rendelhető hozzá.
Cikkszám 67-6850EV
Raktáron
Nettó ár: 97 630 Ft
Bruttó ár: 123 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV PROFI EVO 103 1030mm

67-61000EV

BATTIPAV PROFI EVO 103 kézi csempevágóA közkedvelt PROFI ALU továbbfejlesztett változata 1030 mm vágási hosszal Precíz, igényes és gyors munkákhoz érdemes BATTIPAV kézi csempevágót használni. Olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Segítségével a legnagyobb csempe- vagy burkolólapokat is könnyen lehet, pontos méretre és tetszőleges átló mentén vágni. Az 1030 mm-es vágáshosszúságú vágógéppel a 72 cm-es lapok átlós vagy ferde szögű darabolása sem okozhat gondot.  Milyen fejlesztésekkel rendelkezik az új PROFI EVO?1. Nagyobb pontosság:     Egy nagyon masszív, állítható fémvonalzóval és a rajta elhelyezkedő szögbeállítóval van felszerelve, mely egy szerkezeti elemből van kialakítva. Nagy előnye, hogy a vonalzón tetszés szerint tolható a goniometrikus négyzet. Ez mindig segíti a felhasználót a pontos méret beállításában és közvetlen leolvasásában, mert a csempe a vonalzóval egy szintben marad. Ráadásul segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon, átlós helyzetben is.A duplán skálázott vonalzóval mm-es pontosságú a beállítás.A vonalzó mindkét irányban elforgatható: -45°– 0° – +45°2. Speciális kialakítás:   A vágást egy stabil acél vezetősín mentén egy két golyóscsapággyal ellátott tolókar/vágókar végzi. Ennek a jól csúsztatható, mozgatható tolókarnak a lenyúló végén található a vágókerék, amely tartós fém ötvözetből készül.A tolókar kialakítása tökéletesen megfelel a csempelapok pontos vágásához, ami a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. A vágás szép és pontos, nem repedezik vagy lesz cserepes a szélek mentén.  A vágókerék mögött pedig az alumínium törőlap helyezkedik el, amely a bekarcolt lapokat egy határozott nyomással könnyen ketté töri. A törőlap alja fehér gumival van ellátva a csempe sérülésének kiküszöbölése miatt és biztosan nem hagy nyomot rajta.Ami egyedi teszi az EVO-t a piacon, az a törőlap mágnesezettsége, amely lehetőve teszi a bemetszést és kettéválasztást, egyetlen mozdulattal és egy kézzel. A vágás végén a tolókar megemelésével a törőlap azonnal teszi a dolgát.3. Nagyobb stabilitás:   A 4 darab speciális rugóval alátámasztott munkalap tökéletesen idomul és szintben tartja a csempelapot, hogy mindig megfelelő legyen a felfekvése a pontos vágáshoz.  A hosszú, oldalsó támasztók is tovább növelik a csempevágó stabilitását és biztonságossá teszik a nagyméretű csempelapok vágást. 4. Masszívabb szerkezet:A 100% alumínium váz szuperkönnyű, miközben a merevített talpnak és egyedi alumíniumprofilú kialakításnak köszönhetően, masszívabb a szerkezete. Opcionálisan rendelhető hordtáska:   A PROFI EVO könnyen hordozható és opcionálisan hordtáska is rendelhető hozzá.
Cikkszám 67-61000EV
Raktáron
Nettó ár: 110 228 Ft
Bruttó ár: 139 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV PROFI EVO 133 1330mm

67-61300EV

BATTIPAV PROFI EVO 133 kézi csempevágóA közkedvelt PROFI ALU továbbfejlesztett változata 1330 mm vágási hosszal Precíz, igényes és gyors munkákhoz érdemes BATTIPAV kézi csempevágót használni. Olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Segítségével a legnagyobb csempe- vagy burkolólapokat is könnyen lehet, pontos méretre és tetszőleges átló mentén vágni. Az 1330 mm-es vágáshosszúságú vágógéppel a 90 cm-es lapok átlós vagy ferde szögű darabolása sem okozhat gondot.  Milyen fejlesztésekkel rendelkezik az új PROFI EVO?1. Nagyobb pontosság:     Egy nagyon masszív, állítható fémvonalzóval és a rajta elhelyezkedő szögbeállítóval van felszerelve, mely egy szerkezeti elemből van kialakítva. Nagy előnye, hogy a vonalzón tetszés szerint tolható a goniometrikus négyzet. Ez mindig segíti a felhasználót a pontos méret beállításában és közvetlen leolvasásában, mert a csempe a vonalzóval egy szintben marad. Ráadásul segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon, átlós helyzetben is. A duplán skálázott vonalzóval mm-es pontosságú a beállítás.A vonalzó mindkét irányban elforgatható: -45°– 0° – +45°2. Speciális kialakítás:   A vágást egy stabil acél vezetősín mentén egy két golyóscsapággyal ellátott tolókar/vágókar végzi. Ennek a jól csúsztatható, mozgatható tolókarnak a lenyúló végén található a vágókerék, amely tartós fém ötvözetből készül. A tolókar kialakítása tökéletesen megfelel a csempelapok pontos vágásához, ami a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. A vágás szép és pontos, nem repedezik vagy lesz cserepes a szélek mentén.  A vágókerék mögött pedig az alumínium törőlap helyezkedik el, amely a bekarcolt lapokat egy határozott nyomással könnyen ketté töri. A törőlap alja fehér gumival van ellátva a csempe sérülésének kiküszöbölése miatt és biztosan nem hagy nyomot rajta.Ami egyedi teszi az EVO-t a piacon, az a törőlap mágnesezettsége, amely lehetőve teszi a bemetszést és kettéválasztást, egyetlen mozdulattal és egy kézzel. A vágás végén a tolókar megemelésével a törőlap azonnal teszi a dolgát.3. Nagyobb stabilitás:   A 4 darab speciális rugóval alátámasztott munkalap tökéletesen idomul és szintben tartja a csempelapot, hogy mindig megfelelő legyen a felfekvése a pontos vágáshoz.   A hosszú, oldalsó támasztók is tovább növelik a csempevágó stabilitását és biztonságossá teszik a nagyméretű csempelapok vágást. 4. Masszívabb szerkezet:A 100% alumínium váz szuperkönnyű, miközben a merevített talpnak és egyedi alumíniumprofilú kialakításnak köszönhetően, masszívabb a szerkezete. Opcionálisan rendelhető hordtáska:   A PROFI EVO könnyen hordozható és opcionálisan hordtáska is rendelhető hozzá.
Cikkszám 67-61300EV
Raktáron
Nettó ár: 133 850 Ft
Bruttó ár: 169 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV PROFI EVO 163 1630mm

67-61600EV

BATTIPAV PROFI EVO 163 kézi csempevágóA közkedvelt PROFI ALU továbbfejlesztett változata 1630 mm vágási hosszal Precíz, igényes és gyors munkákhoz érdemes BATTIPAV kézi csempevágót használni. Olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Segítségével a legnagyobb csempe- vagy burkolólapokat is könnyen lehet, pontos méretre és tetszőleges átló mentén vágni. Az 1630 mm-es vágáshosszúságú vágógéppel a 115 cm-es lapok átlós vagy ferde szögű darabolása sem okozhat gondot.  Milyen fejlesztésekkel rendelkezik az új PROFI EVO?1. Nagyobb pontosság:     Egy nagyon masszív, állítható fémvonalzóval és a rajta elhelyezkedő szögbeállítóval van felszerelve, mely egy szerkezeti elemből van kialakítva. Nagy előnye, hogy a vonalzón tetszés szerint tolható a goniometrikus négyzet. Ez mindig segíti a felhasználót a pontos méret beállításában és közvetlen leolvasásában, mert a csempe a vonalzóval egy szintben marad. Ráadásul segíti a csempe megtámasztását, hogy az vágás közben teljesen fix helyzetben maradjon, átlós helyzetben is.A duplán skálázott vonalzóval mm-es pontosságú a beállítás.A vonalzó mindkét irányban elforgatható: -45°– 0° – +45°2. Speciális kialakítás:   A vágást egy stabil acél vezetősín mentén egy két golyóscsapággyal ellátott tolókar/vágókar végzi. Ennek a jól csúsztatható, mozgatható tolókarnak a lenyúló végén található a vágókerék, amely tartós fém ötvözetből készül.A tolókar kialakítása tökéletesen megfelel a csempelapok pontos vágásához, ami a lapok felületének ideális mélységű bekarcolásában lényeges. A vágás szép és pontos, nem repedezik vagy lesz cserepes a szélek mentén.  A vágókerék mögött pedig az alumínium törőlap helyezkedik el, amely a bekarcolt lapokat egy határozott nyomással könnyen ketté töri. A törőlap alja fehér gumival van ellátva a csempe sérülésének kiküszöbölése miatt és biztosan nem hagy nyomot rajta.Ami egyedi teszi az EVO-t a piacon, az a törőlap mágnesezettsége, amely lehetőve teszi a bemetszést és kettéválasztást, egyetlen mozdulattal és egy kézzel. A vágás végén a tolókar megemelésével a törőlap azonnal teszi a dolgát.3. Nagyobb stabilitás:   A 4 darab speciális rugóval alátámasztott munkalap tökéletesen idomul és szintben tartja a csempelapot, hogy mindig megfelelő legyen a felfekvése a pontos vágáshoz.  A hosszú, oldalsó támasztók is tovább növelik a csempevágó stabilitását és biztonságossá teszik a nagyméretű csempelapok vágást. 4. Masszívabb szerkezet:A 100% alumínium váz szuperkönnyű, miközben a merevített talpnak és egyedi alumíniumprofilú kialakításnak köszönhetően, masszívabb a szerkezete.    A PROFI EVO könnyen hordozható.
Cikkszám 67-61600EV
Raktáron
Nettó ár: 157 472 Ft
Bruttó ár: 199 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV SUPER PRO EVO 65 650mm

67-3565

BATTIPAV SUPER PRO EVO 65 kézi csempevágó Professzionális kézi csempevágó burkolólap, kerámia és csempe egyenes vagy átlós vágására.9 darab golyós-csapággyal ellátott vezető, melyek közül 4 darab állítható, hogy tökéletes vágást és maximális precizitást biztosítson. Segítőtámasz átlósan való vágáshoz. VEZETÉS9 darab golyós-csapággyal ellátott vezető, melyek közül 4 darab állítható, hogy tökéletes vágást és maximális precizitást biztosítson.KIALAKÍTÁSA váz alumíniumból készült, így a szerkezete merev, mégis könnyű.LAPTÁMASZAlumíniumból készült, jól leolvasható milliméter skálával ellátva.SZÁLLÍTÁSKompakt kialakításának köszönhetően kézben is könnyen szállítható.
Cikkszám 67-3565
Raktáron
Nettó ár: 55 110 Ft
Bruttó ár: 69 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV SUPER PRO EVO 90 900mm

67-3590

BATTIPAV SUPER PRO EVO 90 kézi csempevágó Professzionális kézi csempevágó burkolólap, kerámia és csempe egyenes vagy átlós vágására.9 darab golyós-csapággyal ellátott vezető, melyek közül 4 darab állítható, hogy tökéletes vágást és maximális precizitást biztosítson. Segítőtámasz átlósan való vágáshoz. VEZETÉS9 darab golyós-csapággyal ellátott vezető, melyek közül 4 darab állítható, hogy tökéletes vágást és maximális precizitást biztosítson.KIALAKÍTÁSA váz alumíniumból készült, így a szerkezete merev, mégis könnyű.LAPTÁMASZAlumíniumból készült, jól leolvasható milliméter skálával ellátva.SZÁLLÍTÁSKompakt kialakításának köszönhetően kézben is könnyen szállítható.
Cikkszám 67-3590
Raktáron
Nettó ár: 78 732 Ft
Bruttó ár: 99 990 Ft
db
Kézi csempevágó BATTIPAV SUPER PRO EVO 125 1250mm

67-35125

BATTIPAV SUPER PRO EVO 125 kézi csempevágó Professzionális kézi csempevágó burkolólap, kerámia és csempe egyenes vagy átlós vágására.9 darab golyós-csapággyal ellátott vezető, melyek közül 4 darab állítható, hogy tökéletes vágást és maximális precizitást biztosítson. Segítőtámasz átlósan való vágáshoz. VEZETÉS9 darab golyós-csapággyal ellátott vezető, melyek közül 4 darab állítható, hogy tökéletes vágást és maximális precizitást biztosítson.KIALAKÍTÁSA váz alumíniumból készült, így a szerkezete merev, mégis könnyű.LAPTÁMASZAlumíniumból készült, jól leolvasható milliméter skálával ellátva.SZÁLLÍTÁSKompakt kialakításának köszönhetően kézben is könnyen szállítható.
Cikkszám 67-35125
Raktáron
Nettó ár: 90 472 Ft
Bruttó ár: 114 900 Ft
db
Csempevágó BAUTOOL 600mm csapágyas

92-NL251600

BAUTOOL 600 mm kézi csempevágó PRECÍZ. IGÉNYES. GYORS. TISZTA.	Csúszásmentes és tartós felfekvő felület	Vágható vastagság: 7,5-15 mm	Nagy teherbírású alumínium öntvény alaplap	Állítható fémvonalzó és szögbeállítás	Két oldalon 6 csapágyon futó egysoros vezetősín	Fix fém vonalzó a pontos vágáshoz	Ø 22 mm volfrámkarbid csapágyazott vágókerékkel felszerelve                                                                                  	Vágási hossz: 600 mm 						Vágható vastagság (mm)			7,5 - 15							Vágási hossz max (mm)			600							Lézervezető			nincs							Opció (rendelhető)			vágókerék							Méret h×sz×m (mm)			880×225×455							Súly (kg)			7							VTSZ			846490							Csomagolás			papírdoboz
Cikkszám 92-NL251600
Raktáron
Nettó ár: 25 189 Ft
Bruttó ár: 31 990 Ft
db
Csempevágó BAUTOOL 900mm csapágyas

92-NL251900

BAUTOOL 900 mm kézi csempevágó PRECÍZ. IGÉNYES. GYORS. TISZTA.	Csúszásmentes és tartós felfekvő felület	Vágható vastagság: 7,5-15 mm	Nagy teherbírású alumínium öntvény alaplap	Állítható fémvonalzó és szögbeállítás	Két oldalon 6 csapágyon futó egysoros vezetősín	Fix fém vonalzó a pontos vágáshoz	Ø 22 mm volfrámkarbid csapágyazott vágókerékkel felszerelve                                                                                                    	Vágási hossz: 900 mm 						Vágható vastagság (mm)			7,5 - 15							Vágási hossz max (mm)			900							Lézervezető			nincs							Opció (rendelhető)			vágókerék							Méret h×sz×m (mm)			118×225×455							Súly (kg)			8							VTSZ			846490							Csomagolás			papírdoboz
Cikkszám 92-NL251900
Raktáron
Nettó ár: 29 913 Ft
Bruttó ár: 37 990 Ft
db
Csempevágó lézervezetővel BAUTOOL 600mm csapágyas

92-NL210600

BAUTOOL 600 mm kézi csempevágó lézervezetővel PRECÍZ. IGÉNYES. GYORS. TISZTA.Az NL210-es modelleknél egy lézervonal segíti a vágást.	Csúszásmentes és tartós felfekvő felület	Vágható vastagság: 7,5-15 mm	Nagy teherbírású alumínium öntvény alaplap	Állítható fémvonalzó és szögbeállítás	Két oldalon 6 csapágyon futó egysoros vezetősín	Fix fém vonalzó a pontos vágáshoz	Ø 22 mm volfrámkarbid csapágyazott vágókerékkel felszerelve                                                                                                             	Vágási hossz: 600 mm						Vágható vastagság (mm)			7,5 - 15							Vágási hossz max (mm)			600							Lézervezető			van							Opció (rendelhető)			vágókerék							Méret h×sz×m (mm)			880×250×400							Súly (kg)			8							VTSZ			846490							Csomagolás			papírdoboz
Cikkszám 92-NL210600
Raktáron
Nettó ár: 41 724 Ft
Bruttó ár: 52 990 Ft
db
Csempevágó lézervezetővel BAUTOOL 900mm csapágyas

92-NL210900

BAUTOOL 900 mm kézi csempevágó lézervezetővel PRECÍZ. IGÉNYES. GYORS. TISZTA.Az NL210-es modelleknél egy lézervonal segíti a vágást.	Csúszásmentes és tartós felfekvő felület	Vágható vastagság: 7,5-15 mm	Nagy teherbírású alumínium öntvény alaplap	Állítható fémvonalzó és szögbeállítás	Két oldalon 6 csapágyon futó egysoros vezetősín	Fix fém vonalzó a pontos vágáshoz	Ø 22 mm volfrámkarbid, csapágyazott vágókerékkel felszerelve                                                                                                                                                     	Vágási hossz: 900 mm  						Vágható vastagság (mm)			7,5 - 15							Vágási hossz max (mm)			900							Lézervezető			van							Opció (rendelhető)			vágókerék							Méret h×sz×m (mm)			1180×250×400							Súly (kg)			9							VTSZ			846490							Csomagolás			papírdoboz
Cikkszám 92-NL210900
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 49 598 Ft
Bruttó ár: 62 990 Ft
db
Csempevágó lézervezetővel BAUTOOL 1200mm csapágyas

92-NL2101200

BAUTOOL 1200 mm kézi csempevágó lézervezetővel PRECÍZ. IGÉNYES. GYORS. TISZTA.Az NL210-es modelleknél egy lézervonal segíti a vágást.	Csúszásmentes és tartós felfekvő felület	Vágható vastagság: 7,5-15 mm	Nagy teherbírású alumínium öntvény alaplap	Állítható fémvonalzó és szögbeállítás	Két oldalon 6 csapágyon futó egysoros vezetősín	Fix fém vonalzó a pontos vágáshoz	Ø 22 mm volfrámkarbid csapágyazott vágókerékkel felszerelve                                                                                                              	Vágási hossz: 1200 mm 						Vágható vastagság (mm)			7,5 - 15							Vágási hossz max (mm)			1200							Lézervezető			van							Opció (rendelhető)			vágókerék							Méret h×sz×m (mm)			1500×250×500							Súly (kg)			13,5							VTSZ			846490							Csomagolás			papírdoboz
Cikkszám 92-NL2101200
Raktáron
Nettó ár: 59 835 Ft
Bruttó ár: 75 990 Ft
db
Csempevágó lézervezetővel BAUTOOL 1500mm csapágyas

92-NL2101500


BAUTOOL 1500 mm kézi csempevágó lézervezetővel

 

PRECÍZ. IGÉNYES. GYORS. TISZTA.

Az NL210-es modelleknél egy lézervonal segíti a vágást.


	Csúszásmentes és tartós felfekvő felület
	Vágható vastagság: 7,5-15 mm
	Nagy teherbírású alumínium öntvény alaplap
	Állítható fémvonalzó és szögbeállítás
	Két oldalon 6 csapágyon futó egysoros vezetősín
	Fix fém vonalzó a pontos vágáshoz
	Ø 22 mm volfrámkarbid csapágyazott vágókerékkel felszerelve                                                                                                 
	Vágási hossz: 1500 mm


 




	
		
			Opció (rendelhető)
			vágókerék
		
		
			Méret h×sz×m (mm)
			1500×250×500
		
		
			VTSZ
			846490
Cikkszám 92-NL2101500
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 70 071 Ft
Bruttó ár: 88 990 Ft
db
Vágókerék BATTIPAV Leggera/Profi Evo kézi csempevágóhoz

67-2009

Vágókerék BATTIPAV kézi csempevágóhoz  A BATTIPAV kézi csempevágó olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Profi és gyors munkákra lett tervezve, mindennapos használat mellett.
Cikkszám 67-2009
Raktáron
Nettó ár: 2 591 Ft
Bruttó ár: 3 290 Ft
db
Vágókerék BATTIPAV Super Pro Evo kézi csempevágóhoz

67-492
Cikkszám 67-492
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
Vágókerék BAUTOOL csempevágóhoz

92-NL251610

Pótvágókerék BAUTOOL csempevágóhoz. A BAUTOOL csempevágókkal végzett munka minden esetben precíz, igényes, gyors és tiszta.  
Cikkszám 92-NL251610
Raktáron
Nettó ár: 2 638 Ft
Bruttó ár: 3 350 Ft
db
Bővítő támasz BATTIPAV kézi csempevágóhoz

67-SP54013C

Bővítő támasz BATTIPAV kézi csempevágóhoz. A bővítő támasz segítségével a csempe fix és stabil a vágás során végig, így könnyű pontos vágást végezni.   A BATTIPAV kézi csempevágó olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Profi és gyors munkákra lett tervezve, mindennapos használat mellett.
Cikkszám 67-SP54013C
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 6 291 Ft
Bruttó ár: 7 990 Ft
db
Végállás ütköző BATTIPAV kézi csempevágóhoz

67-SP44017

Végállás ütköző BATTIPAV kézi csempevágóhoz  A BATTIPAV kézi csempevágó olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Profi és gyors munkákra lett tervezve, mindennapos használat mellett.
Cikkszám 67-SP44017
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 6 685 Ft
Bruttó ár: 8 490 Ft
db
Hordtáska BATTIPAV kézi csempevágóhoz (hossz:1220mm)

67-68510I

BATTIPAV hordtáska kézi csempevágókhozA táska mérete: 1220 mm    Professzionális tok BATTIPAV csempevágókhoz:		Vízálló és szakadásálló nejlonszövet			Megerősített talprész merevítőkkel			Bélelt, védelmet nyújtó belső			Nagy ellenállású, csapágyazott műanyagszálas kerekek			Dupla fő cipzár			Oldalsó zseb cipzárral			Kényelmes fogantyúk a felső részen és a táska oldalán	    A hordtáskát az alábbi BATTIPAV csemepvágókhoz ajánljuk:						LEGGERA kézi csempevágók			hossz							LEGGERA 49			816 mm							LEGGERA 67			996 mm							PROFI EVO kézi csempevágók			hossz							PROFI EVO 45			710 mm							PROFI EVO 63			950 mm							PROFI EVO 88			1134 mm							SUPER PRO EVO kézi csempevágók			hossz							SUPER PRO EVO 65			903 mm							SUPER PRO EVO 90			1153 mm							PROFI ALU kézi csempevágók			hossz							PROFI ALU 40			710 mm							PROFI ALU 85			1134 mm			 A BATTIPAV kézi csempevágó olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Profi és gyors munkákra lett tervezve, mindennapos használat mellett.
Cikkszám 67-68510I
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 25 189 Ft
Bruttó ár: 31 990 Ft
db
Hordtáska BATTIPAV kézi csempevágóhoz (hossz:1670mm)

67-613010I

BATTIPAV hordtáska kézi csempevágókhozA táska mérete: 1670 mm    Professzionális tok BATTIPAV csempevágókhoz:		Vízálló és szakadásálló nejlonszövet			Megerősített talprész merevítőkkel			Bélelt, védelmet nyújtó belső			Nagy ellenállású, csapágyazott műanyagszálas kerekek			Dupla fő cipzár			Oldalsó zseb cipzárral			Kényelmes fogantyúk a felső részen és a táska oldalán	    A hordtáskát az alábbi BATTIPAV csemepvágókhoz ajánljuk:						LEGGERA kézi csempevágók			hossz							LEGGERA 78			1226 mm							LEGGERA 92			1396 mm							LEGGERA 137			1575 mm							PROFI EVO kézi csempevágók			hossz							PROFI EVO 103			1294 mm							PROFI EVO 133			1584 mm							SUPER PRO EVO kézi csempevágók			hossz							SUPER PRO EVO 125			1503 mm			 A BATTIPAV kézi csempevágó olasz, prémium minőségű gyártmány, a vágógépek egyik vezető és legprofibb márkájától. Profi és gyors munkákra lett tervezve, mindennapos használat mellett.
Cikkszám 67-613010I
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 31 488 Ft
Bruttó ár: 39 990 Ft
db
 • 1