Adományaink

Nálunk, az Eurokomax Kft.-nél kiemelt fontosságú a jótékonykodás, ezért már a kezdetektől fogva próbáljuk minden évben segíteni az arra rászorulókat. Adományainkkal elsősorban beteg gyermekeket segítő alapítványokat szeretnénk támogatni. Ezen az oldalon megtaláljátok, hogy melyik alapítványokra esett a választásunk az elmúlt években!

 

2023 és 2021

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999-ben azzal a céllal alakult, hogy segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását. Minden szolgáltatásuk térítésmentes a daganatos és leukémiás betegségben szenvedő gyermekeknek és családjaiknak. Huszonhárom éves munkájuk során nagy erőt és hitet adott a meggyógyult gyermekek mosolya, és hitet ad az összefogás, amit megtapasztalnak nap, mint nap, törekvéseiket támogató embertársaink révén.

2023-ban a pénzadományon felül munkatársainkkal közösen, összesen 6 nagy doboz tartós élelmiszer adományt sikerült összegyűjtenünk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére. Ez nem csak nekik nagy segítség, hanem a kötelékükbe tartozó gyerekeknek és családjaiknak is.

Támogasd Te is az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt!
https://dgy.hu/tamogatas/

2022

InDaHouse Alapítvány

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe.

EUROKOMAX x IDH OKLEVÉL (2022)

Támogasd Te is az InDaHouse Alapítványt!
https://indahousehungary.hu/adomanyozas/

2020

SOS Gyermekfalvak Alapítvány

Az SOS Gyermekfalvak 134 országban van jelen. Több mint 84 000 gyermek nevelkedik náluk világszerte, további 500 000 gyermeket és felnőttet segítenek programjaikkal. Az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa 400 gyermeknek és fiatalnak tud otthont adni Orosházán, Kecskeméten, Kőszegen és Budapesten, illetve a települések 60 kilométeres körzetében nevelőszülői családoknál és ifjúsági házakban. A gyermekek egészséges fejlődése érdekében őket értő és segítő családokat formálnak. Segítik a gyermekeket és fiatalokat eredményes életkezdésükben és jövőjük kialakításában. Részt vállalnak közösségeik fejlesztésében.

 

Támogasd Te is az SOS Gyermekfalvak Alapítványt!
https://www.sos.hu/igy-segithetsz/

2019 és 2017

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

Immár több, mint 20 éve, hogy a Heim Pál Gyermekkórház létrehozta a fejlesztését támogató Alapítványt, ezáltal biztosítva a beteg gyermekek zavartalan és szakszerű ellátását. A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány hosszú évek óta Magyarország egyik legsikeresebben működő szervezete. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy közkedvelt az adományozók körében, illetve számos esetben pozitív példaként említik a különböző médiumok is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az Alapítvány mindig szem előtt tartotta és tartja a gyermekek érdekeit, hiszen a beérkező adományokat teljes egészében a Heim Pál Kórház fejlesztésére fordítja, mely felhasználási területekről kimutatásokat is készít, amik mindenki számára elérhetőek.

Támogasd Te is a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt!
https://www.heimalap.hu/

2018

Amigos a gyermekekért Alapítvány

Idézet az Amigos Alapítványtól:

„Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk. Célunk, hogy súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé tegyük egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül. A tanulást természetesen kézműveskedés, játék és barátkozás egészíti ki, a lényeg, hogy vidáman és hasznosan töltsük el a közös időt.”

Támogasd Te is az Amigos a gyerekekért alapítványt!
https://tamogatas.amigosagyerekekert.hu/

2016

S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítványt 1998-ban alapították azért, hogy anyagi és lelki támogatást nyújtsanak a leukémiában szenvedő gyermekek és családjaik részére, és a kórházak eszközfejlesztésével segítsék a kezelésüket. Az S.O.S. Leukémiás Gyermekekért Alapítvány küldetése, hogy hídként összekösse a kis betegeket a segítő adományozókkal az egészségügyi intézményeken keresztül.

„Segítsünk másokon és másoknak szívből szívesen, hiszen miénk a legnagyobb jutalom: egészségük megerősödése!” - Bagdy Emőke

Támogasd Te is az S.O.S. Leukémiás gyermekekért alapítványt!
https://www.sosleukemia.hu/