Nyitvatartás

hétfő - péntek: 08:00 - 17:00

rendeles@eurokomax.hu +36 1 294 6142 +36 70 500 3178 1174 Budapest, Orgoványi utca 34. (Értékesítés, szerviz)

(Lőrinci út - Orgoványi u. sarok)

GPS N 47.45619° E 19.22379°

1103 Budapest, Gyömrői út 150. (csak nagykereskedelmi kiszolgálás, előzetes rendelés alapján)

Pénzügyekkel kapcsolatos kérdéseikkel közvetlenül fordulhatnak Munkatársainkhoz az alábbi telefonszámon:
+36-1-951-1957

Megközelítés

A Pesti út (Rákoskeresztúr) felől:
1: Legegyszerűbb, ha a Pesti útról a Bakancsos u./Táncsics Mihály útra kanyarodunk le, az evangélikus templom és tűzoltóság közé. Majd egyenesen, a Flamingó Vásártér mentén, a vasúti átjáróig.
2: Az átjáró után az első lehetőségnél jobbra kell fordulni, a Lőrinci útra.
2.1: A Lőrinci út megközelítésére a Helikopter út felől, illetve a Ferihegyi út/Szabadság utca irányából is van lehetőség.
3: A Lőrinci úton haladva a lakóövezetet követően egy erdős szakasz következik. Ekkor már lassíthatunk, mert 500 méter megtételével megérkezünk az üzlethez. Jobbra, az első lehetőség lesz az Orgoványi utca, az első épület pedig az EUROKOMAX KFT.

A repülőtér vagy a város felől, a Gyömrői úton:
1: Fontos, hogy NE a gyorsforgalmi út belső sávjain közlekedjünk.
1.1: Ha városközpont felől érkezünk akkor a Gyömrői út és Ráday Gedeon utca találkozásánál a nagy felüljáró alatti lámpás kereszteződésnél kell befordulnunk (kanyarodó sáv van) a Csévéző utcára.
1.2: Ha a Liszt Ferenc Repülőtér irányából érkezünk, akkor a "BUD CARGO" táblákat elhagyva a külső sávban maradjunk, hogy véletlenül se menjünk fel a gyorsforgalmira. Keresztezzük az Igló utcát, majd kb. 1 kilométer múlva, a Mobil Petrol benzinkút után közvetlenül, elkanyarodunk jobbra, a Csévéző utcára. 
3. Az út egy erdős szakaszon visz keresztül, majd bal kéz fele, amikor észleljük az első épületeket már lassíthatunk, mert a Lőrinci úti buszmegálló után egyből kanyarodni kell balra.
4. Ha bekanyarodtunk, akkor már a Lőrinci úton vagyunk. A második lehetőségnél (kb. 400 méter) forduljunk ismét balra, az első épület pedig (a sarkon) az EUROKOMAX KFT.

Az udvaron található két EUROKOMAX-os hirdetőtábláról is könnyedén meg lehet ismerni épületünket.