A MASTER párátlanító (légszárító) készülékek számos felhasználási területen alkalmazhatóak. Azonnal üzembe helyezhetők, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetők. Folyamatos és intenzív (24 óra/nap) használatra tervezve, kis és nagy térfogatú helyiségek páramentesítésére alkalmas típusok is elérhetők. Használatukkal meggyorsíthatók a befejező munkálatok (burkolás, festés, tapétázás, stb.) elvégzésének folyamata, valamint a helyreállító, szárító munkálatok (pl. beázás).

Miért válassza a MASTER márkát?

A MASTER márka globális elterjedtsége és sokéves tapasztalata vitathatatlan vezetővé tette a hordozható páramentesítő piacán, így a MASTER mára egyet jelent a prémium kategóriás minőséggel. A gyártott eszközöket modern technológia, kényelmes használat, magas hatékonyság, minőségi alkatrészek és hosszú élettartam jellemzi. A korszerűségnek köszönhetően a készülékek gazdaságosan csökkentik a páratartalmat, gyorsítják a száradást és kellemes beltéri klímát teremtenek.

Hogyan működnek a kondenzációs párátlanítók?

A ventilátorral beszívott levegő, egy szűrő- és párologtatórendszeren keresztül halad át, és olyan hőmérsékletre hűl le (harmatpont alá), hogy annak nedvességtartalma lecsapódjon, egy víztartályba. A páramentesített és lehűtött levegőt, egy kondenzátor felfűti, ezáltal tovább csökkentve a páratartalmat, végül így távozik a száraz levegő a kültérbe. A MASTER technológia hatékony és gazdaságois módszer a nedvesség gyors szárítására, anélkül hogy fel kellene melegíteni vagy szellőztetni a helyiséget és tárgyakat, ami például télen nagy segítség.

Miért kell páramentesíteni?

Zárt helyiségekben a páratartalom szintjét körülbelül 40-60%-on kell tartani. A magas páratartalom (több mint 60%) baktériumok és gombák szaporodását okozza, ami kellemetlen szaggal és a víz tárgyakon való leülepedésével jár. Ilyen magas páratartalom mellett kellemetlen hőérzet, nehezebb légzés, egészségügyi problémák (különösen a reumatikus és allergiás betegeknél), lépnek fel, de a fából készült tárgyak, élelmiszer romlása és az elektronikus eszközök gyorsabb meghibásodása is fellép.

 

Milyen célra ajánljuk a háztartási párátlanítókat?

  • Kellemes, állandó, egészséges mikroklímát teremtenek a közösségi terekben, irodákban
  • Elősegítik a nedves levegőjű, nehezen szellőző helyiségek pl. pincék, fürdőszobák, konyhák párátlanítását
  • Megakadályozzák a penészedést
  • Segítik a páratartalomra érzékeny tárgyak, bútorok állagának megóvását

A MASTER háztartási párátlanítókról:

  • Dizájnos, modern kivitel igényes műanyag burkolattal
  • Könnyen szállítható, kis súlyú, kompakt készülékek
  • Halk működés, így nem zavaróak szobában vagy éjszaka sem
  • Méretükhöz képest jó hatásfokú párátlanítás (10 - 20 l/nap)
  • Egyszerűen kezelhetők az elektronikus vezérlőpanellal
  • Beépített és könnyen kiüríthető víztartály (ebből a folyamatos vízelvezetés is lehetséges)

   

 

Videós segédlet a megfelelő párátlanító kiválasztásához

 

MASTER GARANCIA

      

3 éves korlátozott MASTER garancia (1+2 éves) érvényesítése

Raktáron
Nettó ár:
59 047 Ft
Bruttó ár:
74 990 Ft
db
Raktáron
Nettó ár:
118 032 Ft
Bruttó ár:
149 900 Ft
db